INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DEMITERE

VIDEO A fost demis înainte de Mondial și a emoționat pe toată lumea! Translatorul a început să plângă când i-a auzit cuvintele

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 17:12

Vahid Halilhodžici, fostul selecționer al Japoniei, a acuzat șefii federației pentru că l-au concediat, deși se calificase la Mondial: "M-au aruncat ca pe un gunoi".

La 65 de ani, Vahid Halilhodžici trece prin clipe grele. A calificat Japonia la Mondial, dar a fost dat afară de federație cu două luni înaintea turneului final din cauza unor amicale: 1-1 cu Mali și 1-2 cu Ucraina. Președintele forului nipon a venit în Europa pentru a-l anunța de concediere.

Week-end-ul trecut, antrenorul bosniac s-a întors la Tokyo și le-a vorbit jurnaliștilor la aeroport, cuvintele lui impresionându-l pe translator, care plângea în timp ce traducea.

"Sunt în fotbal de 45 de ani și e cel mai dificil moment al carierei. N-am înțeles nimic. Sunt aici să aflu adevărul. M-au tratat și m-au aruncat ca pe un gunoi", a declarat Halilhodžici. "Mereu am venit cu plăcere în Japonia, dar nu și acum, nu în această situație".

"Nu mi-am spus ultimul cuvânt. Sunt pregătit să mă lupt cu oricine pentru onoarea mea"
Vahid Halilhodžici, fost selecționer Japonia

2.000.000 €era salariul anual al lui Vahid Halilhodžici ca selecționer al naționalei nipone

6 calificări consecutiveconsecutive are Japonia la Mondial: în 1998 a fost prima participare la turneul final

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Aprilie 2018, 20:06

burLENE ia de noteaza !

andrei.33
andrei.33  •  24 Aprilie 2018, 19:25

Stiri de tabloid cu adevaruri jumatate spuse si povesti lacrimogene menite sa provoace o reactie emotionala din partea unui public tinta tot mai ne-educat si mai credul.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Aprilie 2018, 19:03

I-o fi sunat Ionuț Chirilă și s-o fi autopropus, burleanul nipon nevrând să scape ocazia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează