INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CALIFICĂRI CM 2018

VIDEO Are toată lumea la picioare! Neymar a marcat un gol de generic după o cursă de 70 de metri

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 09:40

Brazilia continuă să domine calificările pentru CM 2018, în zona America de Sud, şi s-a impus în faţa Paraguayului, 3-0.

Coutinho a deschis scorul în minutul 34, iar în minutul 64, Neymar a majorat scorul, după ce cu 10 minute înainte ratase un penalty. Scorul final a fost stabilit de Marcelo, în minutul 86.

Reuşita lui Neymar a fost cea mai frumoasă a meciului şi una dintre cele mai frumoase ale acestui an. Starul brazilian a luat mingea de la 70 de metri de poarta adversă, a driblat doi jucători, a ajuns în careu şi l-a învins pe portarul advers cu un şut excelent plasat.

 

 

După 14 meciuri în preliminarii, Brazilia are 33 de puncte şi este pe primul loc, având 9 puncte în plus faţă de Columbia şi 11 faţă de Argentina.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Martie 2017, 14:56

Brazilia e prima echipa matematic calificata. Mai sunt 4 etape si, desi teoretic o pot depasi Columbia, Uruguay, Chile si Argentina, nu pot sa o faca toate. Respectiv Uruguay si Argentina nu pot obtine ambele 12 puncte in ultimele 4 jocuri pentru ca au meci direct. Sau obtine una maxim 12 puncte si alta maxim 9 sau obtin ambele maxim 10. In ambele cazuri Brazilia isi asigura minim locul 4, care o califica direct. Deci Brazilia e deja calificata, a doua dupa Rusia.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Martie 2017, 12:17

actiune frumoasa, gol de portar.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Martie 2017, 11:38
Postat de mariuss72 pe 29 Martie 2017, 11:27

Hai ca e bun omul, doar ca nu prea ii ies lucrurile la Barcelona mereu...eu zic ca si pe mai putin ar putea sa plece.

Eu, care urmaresc cam toate meciurile Barcelonei, pot sa-ti garantez ca nu face banii! De multe ori te scoate din sarite cu circul lui, pare rupt de eforturile echipei, are meciuri in care te exaspereaza prin nereusite. De regula, iese la rampa cand meciul e rezolvat. Nu-i un jucator pe care sa te bazezi la greu. I-a iesit cu PSG-ul, dar ala a fost un meci care se repeta o data la zece ani. L-as alege oricand pe Dybala. Poate si pentru ca mi-au placut intotdeauna mai mult argentinienii, care au pastrat ceva din asprimea italo- spaniola. Brazilienii cauta prea mult sa iasa in evidenta pe cont propriu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează