INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GAFĂ

VIDEO Concurent la gafa anului » Un portar "a comis-o" în timpul preliminariilor pentru Mondial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 21:55

Gorbunov, portarul din Belarus, a fost eroul negativ al zilei pentru naționala sa, după ce a gafat incredibil la al doilea gol marcat de Suedia, în disputa din preliminariile Campionatului Mondial.

În minutul 49, Forsberg a șutat de la marginea careului, iar balonul a fost pe direcția goalkeeperului bielorus, însă acesta a scăpat mingea printre picioare.

VIDEO cu gafa de zile mari a lui Gorbunov

Belarus a pierdut cu 0-4 meciul jucat în Suedia, în grupa A de claificare pentru Campionatul Mondial din 2018 și ocupă ultimul loc, cu doar două puncte după cinci meciuri.

Toate partidele din calificări pot fi urmărite liveTEXT AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
942662995853378
Bunul Samaritean  •  26 Martie 2017, 04:22

Gorbunov asta e un fel de Prulea al nostru, care care ne-a ingropat la mondialul din '90, parca,.....intr-un meci tot cu suedezii (care cred ca mananca toti *** de mici) :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează