INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - FINLANDA 1-1

VIDEO Două mari probleme pentru Croația după egalul cu Finlanda: Mandžukici rupt, antrenorul demis!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 13:38

Federația de la Zagreb l-a dat afară de selecționer după remiza de vineri. Croații joacă luni meciul decisiv cu Ucraina cu alt antrenor și fără Mandžukici, accidentat serios la gleznă.

Croația s-a împiedicat acasă, fiind egalată în prelungiri de Finlanda (1-1), care nu avea niciun obiectiv! Noaptea zbuciumată, ce a urmat în birourile federației de la Zagreb, a produs șocul demiterii lui Ante Čačici.

Astfel că finala de luni din Ucraina, care îi poate trimite pe croați chiar în afara barajului, va fi pregătită de un alt selecționer. Zlatko Dalici, Nenad Gračana (antrenorul de la U21) sau Matjaž Keka, tehnicianul lui Rijeka.

Vezi VIDEO cu golurile meciului!

Nu-i singurul necaz. Pentru că la Kiev nu va face deplasarea nici Mario Mandžukici! Autorul singurului gol al gazdelor s-a accidentat grav la gleznă, Mario plângându-se anterior de dureri în timpul acestui an. "Mă tem să nu fie indisponibil pentru o perioadă lungă", a spus Čačici. Medicii vor stabili cât va absenta atacantul. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează