INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - FRANȚA 2-1

VIDEO "E o CATASTROFĂ" » Gafa portarului Lloris din ultima secundă aruncă Franța pe loc de baraj! ”Avea dreptul la un joker. L-a tras cu această greșeală”

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 09:38

Căpitanul ”cocoșilor”, Hugo Lloris, a degajat în prelungiri direct la Toivonen, care a decis Suedia - Franța, 2-1, cu un șut de la centrul terenului. ”Am greșit, nu e prima oară. Întotdeauna îmi asum erorile”, spune portarul Franței.

Al treilea minut de prelungire la Stockholm. Mai erau câteva secunde și partida s-ar fi terminat 1-1. Iar Franța ar fi păstrat trei puncte în fața Suediei.

Atunci i-a pasat Sidibé înapoi lui Lloris, încercând să scape de Larsson. Dar suedezul și-a continuat sprintul spre goalkeeperul advers. Căpitanul "cocoșilor" ar fi putut să degajeze direct. VIDEO AICI CU GAFA

N-a făcut-o, a vrut să-l dribleze pe Larsson la 25 de metri de propria poartă și, presat de scandinav, a gafat. A lovit mingea prost, teleghidând-o la firul ierbii chiar în piciorul lui Toivonen. O boltă din punctul de la centrul terenului și 2-1 pentru Suedia. Care devine lider în grupa A, cu două goluri în plus la golaveraj, când mai sunt doar 4 jocuri în preliminarii. Les Bleus au căzut pe 2, loc de baraj!

"Fața crudă a fotbalului"

"Am greșit, nu e prima oară când mi se întâmplă. Întotdeauna mi-am asumat erorile", a declarat portarul în vârstă de 30 de ani al lui Tottenham. Aproape abandonat pe teren de colegi la sfârșitul meciului. Doar Koscielny, Matuidi și Giroud i-au spus câteva cuvinte de încurajare.

În vestiar, "toată lumea l-a consolat", a povestit Griezmann apoi în L'Équipe: "Nu merita să i se întâmple asta. Ne-a salvat de atâtea ori încât avea dreptul la un mic joker. L-a tras acum". La rândul său, Giroud a spus: "Nu putem să-l distrugem. E căpitanul nostru, care apără bine de fiecare dată. A avut ghinion. Iată fața crudă a fotbalului!".

"Greșeala lui ne-a făcut să pierdem meciul"

La conferință, Deschamps nu se gândea decât la acel minut 90Ă3. "Dacă Lloris ar fi degajat de la început acel balon departe de poartă, nu s-ar mai fi întâmplat nimic", s-a plâns selecționerul. "Dar el a vrut altceva. Greșeala lui ne-a făcut să pierdem meciul. Și el știe asta".

"Dacă îl mai pui de zece ori pe Toivonen să șuteze din prima atingere de la mijlocul terenului, nu știu dacă mai înscrie o dată"
Olivier Giroud, atacant Franța

"Un scenariu catastrofal. Lloris a fost deseori decisiv și nu vreau să-l lovesc. Dar suntem acum într-o situație foarte dificilă"
Didier Deschamps, selecționer Franța

"Greșeala lui Lloris ne-a costat scump. Totuși, e un mare portar. Îl vom regăsi pe adevăratul Hugo la următoarele meciuri"
Kylian Mbappé, atacant Franța

 

2a fost nota primită de Hugo Lloris în L'Équipe pentru jocul cu Suedia; căpitanul a jucat al 89-lea meci pentru Franța

4 anitrecuseră de la ultima gafă a lui Lloris la "națională": 4-2 cu Belarus, pe 10 septembrie 2013 (preliminariile CM 2014)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cry_67
cry_67  •  10 Iunie 2017, 12:37

BINE BOOOOSSSS!!!!!! THE NETHERLAAAAAANDS!!!!!!!!!!!

dakesis
dakesis  •  10 Iunie 2017, 11:31

care e citatul cu pantofii?? nu se intelege nimic din traducerea voastra...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Iunie 2017, 11:04

francezii si pe timpul lui Platini au avut probleme cu portarii , f inconstanti, eu imi aduc aminte de Lorris cum a luat un gol de la 30m in finala cu Portugalia de la Euro ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează