INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BOLIVIA - CHILE 1-0

VIDEO+FOTO Alexis a făcut o criză de nervi: ”M-am săturat!”

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 11:38

Alexis Sanchez, atacantul lui Arsenal, 28 de ani, a dezvăluit că a ajuns să plângă după eșecuri și a obosit să spună apoi lumii că totul e ok.

Chile, campioana la zi a Americii de Sud, e în corzi. Al doilea eșec consecutiv, 0-1 în Bolivia, la peste 3.500 de metri altitudine, după 0-3 cu Paraguay, a expediat-o pe locul 6 în clasament. Dacă preliminariile s-ar încheia acum, ar rămâne acasă! Șocul acestui dublu eșec i-a afectat puternic pe jucătorii lui Juan Antonio Pizzi, iar Alexis Sanchez a făcut chiar o criză de nervi.

Vezi VIDEO cu unicul gol al partidei!

"Am ajuns să plâng la înfrângeri și am obosit să spun apoi lumii că totul e ok", a refulat atacantul de 28 de ani într-un mesaj postat pe Instagram.

Lăsând în același timp de înțeles că a ajuns la capătul răbdării: "Te saturi să fii criticat cu sau fără motiv, să-ți spui «mă voi ridica din nou» după fiecare eșec. Dar cel mai rău e că nimeni nu realizează cum te fac toate astea să te simți.

Port tricoul cu numărul 7 la națională și e o mare responsablitate, de asta-mi pare rău că jurnaliștii și oamenii răi critică fără să știe despre ce e vorba". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  06 Septembrie 2017, 12:20

Îl vrei la Ste... , pardon , fcbs ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează