INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - BRAZILIA

VIDEO+FOTO Brazilia a dat testul englez pe ”Wembley” » Neymar și compania nu au putut răpune echipa Albionului

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 10:29

Brazilia, cvintupla campioană mondială, a remizat 0-0 la Londra, în amicalul cu Anglia. Rezultatul partidei dintre cele două naționale nu s-a mai consemnat de la turneul final al World Cup din 1958.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Prima parte a întâlnirii a fost una echilibrată, în care ocaziile au fost destul rare. În minutul 17, Rushford i-a testat vigilența lui Ramses Becker cu un șut de la 25 de metri, iar apoi Paulinho n-a găsit spațiul porții lui Hart.

După pauză, Brazilia a forțat deschiderea scorului, dar reduta engleză a rezistat cu succes. Astfel, în minutul 75, Fernandihno, introdus în locul lui Augusto, a trimis mingea în bară după o frumoasă execuție de la distanță. Anglia a avut șansa să marcheze în minutul 79, dar Dier a trimis slab din lovitură liberă.

Neymar s-a zbătut mult, dar defensiva lui Southgate a închis perfect culoarele vedetei sud-americane. Sistemul 3-5-2 folosit de naționala Albionului a fost impenetrabil atât împotriva reprezentativei condusă de Tite, cât și în urmă cu câteva zile, în fața Germaniei, când scorul a fost tot 0-0.

Anglia – Brazilia 0-0
Stadion: Wembley – 84.595 de spectatori

Anglia: Hart – Walker, Gomez, Stones, Maguire, Bertrand (Ashley Young – 80’) – Loftus-Cheek (Lingard – 35’), Dier, Livermore (Danny Rose – 90’) – Vardy (Solanke – 75’), Rashford (Abraham – 75’).

Brazilia: Ramses Becker – Dani Alves, Marquinhos, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Augusto (Fernandinho – 68’) – Coutinho (Willian – 68’), Gabriel de Jesus (Firmino – 75’), Neymar.

sursa: goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează