INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY

VIDEO Gestul lui Messi a făcut înconjurul lumii » Copilul a plecat cu lacrimi în ochi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 09:19

Când argentinienii au intrat în hotelul Sheraton, la Montevideo, s-a format un culoar de agenți de securitate, pentru ca nimeni să nu se apropie.

Luciano Viejo, un băiat de 11 ani, s-a strecurat din lateral, dar a fost prins. A început să plângă în timp ce era luat de mână și dus departe de ochii jucătorilor.

Messi l-a văzut și s-a oprit. Le-a cerut bodyguarzilor să-l aducă înapoi pe copil. Observându-i lacrimile puștiului uruguayan, Leo i-a zâmbit, l-a mângâiat și s-a fotografiat cu el. Îi împlinise un vis micuțului.

Luciano, fan al lui Nacional Montevideo, i-a strecurat o scrisoare lui Messi înainte să se despartă. Încă plângea în momentul în care a fost înconjurat de jurnaliști. "Sunt emoționat. Nici nu pot să vorbesc.

Leo e modest ca Suárez. I-am scris ceva, pentru că este idolul meu", a spus băiatul. Iar tatăl, și mai fericit, a adăugat: "Messi e cel mai bun. Sper ca și el, și Suárez să se califice la Mondial".

1

2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
fortzzza
fortzzza  •  01 Septembrie 2017, 02:29

Frumos gest! Ma intreb daca exista vreun jucator la noi cu care un copil sa-si faca poza? N-ai cu cine!! Numai necalificati si campioni la tatuaje si alcool. oIIo

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Septembrie 2017, 00:37

Da, gest frumos, facut de un mare jucator! si el si Cristiano isi spala pacatele facand fericiti copii ca acesta! imi sunt mai putin antipatici amandoi cand fac asta!

nxss
nxss  •  31 August 2017, 17:37
Postat de poison pe 31 August 2017, 15:30

Daca era Alibec acolo ar fi scuipat si si.ar fi vazut de drum..

Eu chiar ma gandeam la un fotbalist de la o alta echipa din Romania cu care un copil ar vrea sa faca o poza si nu ar fi scuipat. Nu-mi vine nici unul in minte. Tie?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează