INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - SLOVACIA 2-1

VIDEO Imagini necenzurate de la Anglia - Slovacia 2-1! Dele Alli a arătat degetul. Arbitrului?!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 10:07

Anglia ar putea pierde o piesă importantă pe finalul preliminariilor, precum și la debutul Mondialului din Rusia.

Dele Alli e acum la mâna FIFA, în urma unui gest reprobabil comis luni seară, în meciul cu Slovacia (2-1). În minutul 77, "centralul" Clement Turpin i-a refuzat o lovitură liberă, după o intrare mai dură a lui Skrtel, iar când s-a întors, mijlocașul de 21 de ani a arătat degetul mijlociu în direcția lui.

"A fost o glumă"

Tabloidul The Sun susține că, dacă arbitrul trece incidentul în raport, forul mondial i-ar putea da internaționalului englez până la 4 etape de suspendare. Dele Alli ar rata astfel ultimele două partide din calificări, cu Slovenia și Lituania, dar și startul CM 2018.

După fluierul final, informat de consecințele pe care le-ar putea avea nebunia sa, jucătorul lui Tottenham a postat imediat pe Twitter: "Gestul din această seară a fost doar o glumă între mine și bunul prieten Kyle Walker. Scuze dacă am ofensat pe cineva". 

"N-am văzut gestul lui Dele, dar mi s-a povestit ce s-a întâmplat. E o cale ciudată de a dialoga cu coechipierii și am să-i atrag atenția să nu mai facă așa ceva"
Gareth Southgate, selecționer Anglia

4 etape 
de suspendare a primit Messi pentru injurii aduse unui asistent la meciul din preliminariile CM 2018 cu Chile. Ulterior pedeapsa i-a fost redusă la un meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează