INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018

VIDEO Intrare criminală într-unul dintre meciurile din preliminarii Campionatului Mondial » Adversarul a avut nevoie de masca cu oxigen

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:20

Fundașul galez Neil Taylor a văzut direct cartonașul roșu după o intervenție criminală asupra lui Seamus Coleman, în timpul meciului dintre Țara Galilor și Irlanda.

 În minutul 68, la o fază petrecută în preajma careului galez, Taylor a avut un tackling întârziat, în încercarea de a opri centrarea lui Coleman. Irlandezul a rămas întins pe gazon, iar apărătorul lui Aston Villa a văzut direct cartonașul roșu.

VIDEO cu intrarea lui Taylor

Coleman a fost scos de pe teren pe targă, iar medicii i-au pus chiar masca cu oxigen în timp ce era transportat în afara gazonului. Încă nu se cunosc detalii legate de gravitatea accidentării, însă imaginile sugerează că fotbalistul lui Everton va avea nevoie de câteva săptămâni de pauză.

Partida dintre Irlanda și Țara Galilor s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, galezii sunt pe locul al treilea, cu doar 7 puncte după 5 meciuri, în timp ce Irlanda este pe locul al doilea, cu 11 puncte, la egalitate cu Serbia.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează