INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CALIFICĂRI CM 2018

VIDEO Seară plină de goluri fantastice în calificările pentru CM 2018 zona America de Sud » Supergol pentru Messi și alte două pase decisive » Ce a făcut Brazilia + rezumatele tuturor meciurilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 09:06

Aflată într-o poziție deloc confortabilă în clasament, unde era abia pe locul 6, adică în afara celor care ar califica la Cupa Mondială, Argentina lui Messi a făcut show pe teren propriu în fața Columbiei.

VEZI VIDEO

"Pumele" s-au impus categoric, scor 3-0. Lionel Messi a deschis scorul după doar 10 minute, când a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

Mingea s-a dus puternic, a lovit bara transversală și apoi a căzut după linia porții. Vedeta Barcelonei a fost în prim planul și golului de 2-0. A centrat excelent pentru Pratto, care a punctat cu capul de la 11 metri în minutul 23. 3-0 s-a făcut cu 6 minute înainte de final.

Messi a recuperat o minge în marginea terenului, a pătrus în careu și a pasat în fața porții, de unde Angel Di Maria a îndeplinit o simplă formalitate. Argentina a urcat pe locul 5, cu 19 puncte. Locul de baraj nu este încă sigur pentru echipa lui Messi. Are doar un punct peste Columbia.

Alte rezultate de azi noapte:

Chile - Uruguay 3-1 (VIDEO
Au marcat: E. Vargas (45+2), A. Sanchez (60, 76) / Cavani (17)
- Suarez (penalty ratat 89)

Peru - Brazilia 0-2 (VIDEO)
Au marcat: G. Jesus (58), R. Augusto (79)

Bolivia - Paraguay 1-0 (VIDEO)
A marcat: G. Gomez (78) - autogol

Ecuador - Venezuela 3-0 (VIDEO)
Au marcat: Mina Meza (51), Bolanos (82) și E. Valencia (86)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează