INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA

VIDEO Răspunsul marcă înregistrată al lui Zlatan, după ce selecționerul Suediei i-a transmis să-l sune dacă vrea la Mondial :D

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 10:24

Selecționerul Suediei, Janne Andersson (55 de ani), a revenit asupra declarațiilor sale din urmă cu câteva zile, când spunea că Zlatan Ibrahimovici nu e inclus în planurile sale pentru Cupa Mondială din Rusia.

"Dacă vrea să facă parte din echipa națională, să mă sune și să-mi spună «da, vreau să fac parte din echipa ta». Atunci ne vom așeza și vom discuta despre ce ar însemna asta, cum vom juca la Mondial și alte lucruri", a fost noul mesaj al selecționerului pentru Zlatan.

Starul suedez i-a răspuns într-un mod tipic, postând un clip publicitar în care alege să se scufunde în apa din piscină și să ignore apelul de la Janne afișat  pe ecranul smartwatch-ului său.

"Am reușit să ne calificăm la Mondial fără el și cred că vom reuși să jucăm bine și fără el. Totuși, dacă se va alătura lotului nostru, sunt sigur că va juca bine" Janne Andersson, selecționer Suedia

 

Chillaxing with Samsung Gear S3

Publicată de Zlatan Ibrahimović pe 24 Aprilie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Aprilie 2018, 12:36

Cocalar

eugeniustin
eugeniustin  •  26 Aprilie 2018, 12:32

Manelist

dakesis
dakesis  •  26 Aprilie 2018, 11:17

'clip publicitar'??:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează