INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA I // UCRAINA - CROAȚIA (MÂINE, 21:45)

VIDEO Terapie de șoc » Croații au ales un alt selecționer pentru meciurile din finalul campaniei de calificare

Zlatko Dalic Foto: Guliver/Getty Images
Zlatko Dalic Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 12:05

Croații au schimbat iar selecționerul pe finalul grupei, sperând să se repete scenariul din ultimele două campanii, cu numirea de urgență a lui Niko Kovaci și Ante Čačići, și să se califice la baraj.

"Suntem într-o situație catastrofală", recunoștea Modrici, după remiza cu Finlanda (1-1, VIDEO AICI), ce obligă Croația la victorie luni, la Kiev, pentru a fi sigură de baraj. Cu un egal riscă să rateze calificarea, drept cel mai slab loc 2! Federația de la Zagreb a ales din nou pe terapia de șoc.

L-a demis pe Čačići, numindu-l pe Zlatko Dalici, în speranța că înlocuirea selecționerului în finalul grupei va funcționa, fix ca în precedentele două campanii.

"Ne trebuie un psiholog"

În 2013, Stimaci i-a cedat postul lui Niko Kovaci, după eșecul cu Scoția (0-2), și croații au mers la Mondiale prin play-off. Peste doi ani, aceeași poveste, cu Čačići, în rolul salvatorului, obținând viza pentru Euro 2016. Dalici a pregătit 9 cluburi în 12 ani și are performanțe numai în zona Golfului (campion cu Al Ain în Emirate). "L-am avut secund la Vardar. E un antrenor bun și ambițios, dar nu știu dacă are și calități de psiholog. Cum se va descurca el într-un grup cu atâtea personalități puternice? Avem nevoie de un miracol, să ne ducă în Rusia, deși un succes la Kiev nu pare chiar imposibil", a spus Miroslav Blazevici, fostul selecționer croat.

"Este greu să fii suporter al Croației. Dacă acești jucători chiar își doresc calificarea, trebuie să înțeleagă ce înseamnă să porți tricoul echipei naționale și să învingă Ucraina"
Davor Șuker, președintele federației croate

clipboard01

Echipe calificate din Europa: Rusia, Belgia, Anglia, Germania, Spania
Echipe calificate din restul lumii: Brazilia, Iran, Japonia, Mexic, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Nigeria, Costa Rica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  08 Octombrie 2017, 14:24

daca voiau sa se califice, il luat pe daum, ca a demonstrat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează