INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CALIFICARE

WOW! Ce român este inclus în lotul marilor absenți de la Campionatul Mondial

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 14:17

Ciprian Tătărușanu, portarul celor de la Nantes, a fost inclus de publicația franceză L'Equipe în lotul celor mai importanți jucători care vor rata Campionatul Mondial din Rusia. 

Tătărușanu a fost inclus pe lista rezervelor în lotul alcătuit de jurnaliștii francezi, alături de portarul lui Atletico Madrid, Jan Oblak. 

Goalkeeperul din "primul XI" este Gianluigi Buffon, iar din prima echipă mai fac parte, printre alții, Bonucci, Robben, Bale sau Alexis Sanchez.

Echipa de start a marilor absenți: Buffon (Italia) - Aurier (Coasta de Fildeș), Bonucci (Italia), Alaba (Austria) - Robben (Olanda), Pjanici (Bosnia&Herțegovina), Vidal (Chile), Bale (Țara Galilor) - Mkhitaryan (Armenia) - Alexis Sanchez (Chile), Aubameyang (Gabon)
Rezerve: Oblak (Slovenia), Tătărușanu (România), Chiellini (Italia), Savici (Muntenegru), A. Valencia (Ecuador), Verratti (Italia), Partey (Ghana), Hamsik (Slovacia), Gervinho (Coasta de Fildeș), Pulisic (SUA), Yarmolenko (Ucraina), Mahrez (Algeria), Dzeko (Bosnia&Herțegovina)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  17 Noiembrie 2017, 20:21

Si eu, impreuna cu Tov. Ioanitoaia, am crezut ca e vorba de Alibec. Asa se-nsala omul ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Noiembrie 2017, 17:46

eu de Bancu ...

smdb
smdb  •  17 Noiembrie 2017, 15:31

Am crezut ca e vorba de "Stelu"...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează