INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI

OFICIAL Sepsi se întărește pentru Conference League! A prezentat 3 transferuri într-o zi

Ashkovski, Began și Chunchukov
Ashkovski, Began și Chunchukov

Articol de - Publicat marti, 15 iunie 2021 19:13 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 20:29

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a prezentat, marți, trei jucători noi, pe care se va baza în sezonul 2021-2022. 

Este vorba de atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (fost la Academica Clinceni), de portarul Răzvan Began (fost la Dunărea Călărași), ambele nume vehiculate de mai bine de o săptămână, dar și de mijlocașul Stefan Ashkovski

Sepsi se întărește pentru Conference League

Nord-macedoneanul, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul covăsnean, cu opțiune de prelungire. 

Stefan Ashkovski a evoluat ultima dată pentru FC Botoșani, după ce, de-a lungul carierei sale, a mai jucat la Slavia Sofia (Bulgaria), Fortuna Sittard (Olanda), Gornik Leczna (Polonia), Kayseri Erciyesspor (Turcia) sau Partizan Belgrad (Serbia).

Nu în ultimul rând, conducătorii lui Sepsi OSK au ajuns la un acord şi cu István Fülöp pentru prelungirea contractului. Astfel, mijlocașul de 31 de ani, sosit la Sfântu Gheorghe în vara lui 2018, va face parte din lotul lui Leo Grozavu şi în sezonul 2021-2022.

De la finalul campionatului, „alb-roșii” l-au mai adus pe mijlocașul Cristian Bărbuț, fost la Universitatea Craiova, antrenorul Leo Grozavu și fundașul bulgar Radoslav Dimitrov și-au prelugit și ei înțelegerile săptămâna trecută, iar mijlocaşul lateral Cătălin Golofca (31 de ani) a semnat un contract pe doi ani, după ce sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Pe de altă parte, nu vor mai continua la Sfântu Gheorghe Nouvier, Deligiannidis, Florin Ştefan, Bouhenna, Rapp, Markovic (nu le-au mai fost prelungite contractele), Petrila (revenit la CFR Cluj, de unde fusese împrumutat) şi Safranko (vândut în Africa de Sud). 

De asemenea, se negociază pentru reziliere cu Purece, Bajrovic, Gal Andrezly, Lorant Kovacs şi cu portarul Jesus Fernandez.

Sepsi OSK a terminat pe locul patru ediţia 2020-2021 a Ligii 1, câştigând apoi barajul cu FC Viitorul pentru Europa Conference League.

Imagini de la Sepsi Arena, noua casă a covăsnenilor! Stadionul e aproape gata

Dinamo vrea să intre în insolvență: „Nu vă ascund! Am auzit că revine și Cortacero”

Conflict de interese la FCSB? Sponsorul City Insurance a plătit studiile fetei președintelui Argăseală + nereguli uriașe: toți directorii suspendați și amendați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează