INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  ANOTHER SPECIAL ONE

Eto'o salvează Camerunul şi-l înfurie pe Mourinho

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Samuel Eto'o şi-a ţinut în viaţă echipa la Cupa Africii din Angola. "Leii neîmblînziţi" au revenit în meciul cu Zambia şi au învins dramatic aseară cu 3-2, rămînînd în cursa pentru un loc în "sferturile" competiţiei.

 

Rezultatul nu i-a picat deloc bine lui Mourinho, care şi-a dorit un eşec al Camerunului, care i-ar fi permis lui Eto'o să se întoarcă în Italia. Antrenorul portughez a declarat încă dinaintea startului CAN că speră ca echipa Camerunului să fie eliminată din competiţie din grupe, enervat că nu l-a lăsat pe Samuel la meciul cu Chievo, de pe 6 ianuarie, în care Chivu a suferit accidentarea gravă la cap. "The Special One" visa la o revenire a lui Samuel pentru derbyul cu AC Milan de peste 6 zile.


Deloc modest, Eto'o a făcut show la conferinţa de presă: "Sînt triplu al Africii şi dacă joc într-o echipă atunci aceasta trebuie să aibă rezultate. Sînt mîndru că am dovedit că avem mentalitate de învingători. Aţi văzut ultimele 4 meciuri din preliminarii? Le-am cîştigat pentru că am jucat fotbal şi am progresat". Căpitanul camerunez a marcat golul 2 al echipei sale în minutul 72, profitînd de o gafă monumentală a portarului Sunzu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Ianuarie 2010, 11:16

ba nene, portarul ala NO NAME a gafat la primul gol cand a scapat mingea la sutul, centrarea sau ce o fi fost, a lu Geremi....si Eto'o a dat golul 2..sunteti jalnici..ca de obicei

 •  18 Ianuarie 2010, 11:07

ce plcitseala cine o citi asa ceva? n-aveti ce scrie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează