INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - FIORENTINA, JOI, ORA 21:45 PROTV

Ogăraru îi dă sfaturi lui Ajax înaintea confruntării cu Fiorentina: "Atenţie mare la Mutu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Fundaşul Stelei, George Ogăraru, se arată încrezător în şansele fostei sale echipe, Ajax Amsterdam, de a o învinge pe Fiorentina în manşa tur a şaisprezecimilor de finală ale Cupei UEFA. Ogăraru avertizează asupra pericolului reprezentat de Adrian Mutu, dar spune că "lăncierii" se pot impune în faţa grupării viola.

"Fiorentina este o echipă bună, organizată perfect la fel ca orice formaţie din Italia. Mutu este un jucător foarte periculos, s-a descurcat mereu excelent în faţa olandezilor, amintiţi-vă şi de golurile pe care le-a marcat cu PSV în sezonul trecut.

Italienii au o defensivă bună, mai e şi Gilardino în atac, deci sînt motive de îngrijorare pentru Ajax. Cu toate acestea, am încredere în fosta mea echipă. Cred că se pot califica!" a spus Ogăraru pentru site-ul oficial al olandezilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Februarie 2009, 11:51

mama asta da sfat... aia de la ajax probabil sunt toti niste retardati nu s-ar fi gandit niciodata sa aiba grija la mutu... probabil aia voiau sa-i faca marcaj lu' frey... noroc cu tine ca le-ai spus... ba ce penibil...

 •  18 Februarie 2009, 11:43

wow.. ce sfat.. mama chiar numi trecea prin cap ca mutu o sa fie periculos.. cum de si-a dat seama el... trebuie sa fie un geniu... o stire incredibila !

 •  18 Februarie 2009, 10:47

Aoleu, bine ca le-a spus, altfel nu se gandea nimeni ca Mutu o sa faca probleme :P

Vezi toate comentariile (3)
Comentează