INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA

A treia pierdere pentru Anglia » Gary Cahill ratează Euro 2012

Cahill s-a accidentat în meciul amical cu Belgia după un contact violent cu Hart Foto: Reuters
Cahill s-a accidentat în meciul amical cu Belgia după un contact violent cu Hart Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 03 iunie 2012 17:38

Fundaşul englez Gary Cahill nu va juca la turneul final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie, din cauza unei duble fracturi la maxilar, a anunţat site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA).

Fundaşul central al echipei Chelsea Londra s-a accidentat, sâmbătă, în timpul meciul amical pe care Anglia l-a cîştigat, cu scorul de 1-0, în faţa Belgiei. Gary Cahill va fi înlocuit în lotul Angliei de fundaşul lui Liverpool, Martin Kelly.

Cahill este al treilea jucător englez care nu merge la Euro, după mijlocaşii Gareth Barry şi Frank Lampard, care au fost înlocuiţi cu Phil Jagielka şi Jordan Henderson. De asemenea, atacantul Wayne Rooney nu va putea evolua în primele două meciuri din grupă, fiind suspendat.

Anglia face parte din grupa D la turneul final al Campionatului European, alături de formaţiile Ucrainei, Franţei şi Suediei.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
biancorossi
biancorossi  •  04 Iunie 2012, 03:30
Postat de xstream pe 03 Iunie 2012, 19:58

gata, e clar, ! ANGLIA nu trece grupele

trece de grupe,dar nu cred ca trece mai departe de ele.

biancorossi
biancorossi  •  04 Iunie 2012, 03:30
Postat de kris09 pe 03 Iunie 2012, 20:06

e vorba de trei jucători (care totuși nu-s jucători indispensabili), nu de o echipă întreagă. iar adversarii nu-s de temut, cu excepția Franței.

asta e si parerea mea. anglia are de unde sa scoata inlocuitor pentru cahill. desi era in forma si ar fi fost om de baza in Albion.

lupopa
lupopa  •  03 Iunie 2012, 21:44

daca ramanea capello aveau sanse sa castige , dar cu prostu asta care nu il ia nici acum pe ferdinand , nu are ce sa faca anglia .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close