INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMANIA 0-0

Chivu, singur prin Minsk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" n-a scăpat totuşi de suporterii din Minsk, care l-au recunoscut şi i-au solicitat numeroase autografe.

Ieri dimineaţă, la plimbarea din ziua jocului, "tricolorii" nu s-au îndepărtat prea mult de zona hotelului Crowne Plaza din Minsk. Fie în grupuri mai mari, fie cîte doi, după afinităţi, ei s-au împrăştiat pe aleile unui parc. Feţe mai mult încruntate. "Au strîns multă revoltă în ei după meciul cu Albania. Gestionată bine e o motivaţie perfectă", spunea secundul Iovan.

Chivu s-a plimbat singur. A căutat liniştea. A pierdut-o destul de repede. Fanii bieloruşi l-au reperat imediat pe cîştigătorul Ligii Campionilor. Cam fără chef să zîmbească, "căpitanul" a acceptat totuşi amabil cererile de autografe şi să se fotografieze cu aceştia.

Nu a ştiut nimeni echipa de start
Pantilimon, Maftei, Stancu şi Bilaşco nu păreau deloc emoţionaţi la plimbarea din dimineaţa meciului. Asta pentru că, pînă cu puţin timp înaintea partidei, nici un "tricolor" nu fusese anunţat că va fi titular. Ciudat, Lobonţ şi Contra, veteranii lotului, cei care aseară n-au mai prins nici banca de rezerve, s-au plimbat mai mult împreună.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jan_ung
jan_ung  •  08 Septembrie 2010, 06:53

Am ajuns la o vorba a unui prieten;"fotbalul e facut pentru prosti";Declaratia acestui asa zis capitan de echipa nationala m-a convins ca asa e.

fotbalvvv
fotbalvvv  •  08 Septembrie 2010, 03:45

Citeste mai multe articole despre Nationala pe Jurnalul de Fotbal. Opinii sincere, neplatite de nimeni. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează