INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Crăciunescu: "Chivu vine din patriotism la naţională deşi putea să se dea accidentat la unele meciuri"

chivu, romania
chivu, romania

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a comentat la Fotbal Club, de la DigiSport, declaraţia lui Cristi Chivu de la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Belarus.

 

"Am un respect enorm faţă de Chivu, dar el are un discurs asemănător cu al antrenorului. Starea lui emoţională şi îl cred că vine din patriotism la naţională, deşi putea să o facă. El cîştigă foarte bine la Inter, are nişte performanţe senzaţionale şi putea să dea echipa României la o parte", a pus Ion Crăciunescu la Fotbal Club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
calinv10
calinv10  •  06 Septembrie 2010, 17:23

PAI BINE DL. CRACIUNESCU CA CHIVU PUTEA SA SE DEA LOVIT IN UNELE MECIURI , DAR MUTU NU ! PAI ESTE CORECTDUPA DVS. ?

eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  06 Septembrie 2010, 17:14

Siteuri anunturi gratis din orasul tau! ww w.PiataArad.com ww w.PiataTimisoara.com ww w.PiataOradea.com ww w.PiataCluj.ro ww w.PiataSibiu.com ww w.PiataBrasov.com ww w.PiataConstanta.com ww w.PiataGalati.com ww w.PiataIasi.com ww w.PiataSuceava.com ww w.PiataAlba.com . . . . . .NOU!W WW.SEXY METRU.C OM (fara spatii)!!!Afla cat de sexy esti! w ww.Sexy Metru.c om

Vezi toate comentariile (2)
Comentează