INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII EURO 2012

FRF va înştiinţa Fiorentina că ”Briliantul” e pe listă pentru meciul cu Bosnia » Telegramă pentru Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 martie 2011 10:53

Faxul nu înseamnă convocare sigură. Dar Lucescu e obligat să îl trimită, altfel nu îl poate chema în cazul în care Mutu confirmă forma bună şi selecţionerul hotărăşte să apeleze la el

"În cazul în care Mutu joacă la fel de bine şi în meciul următor din Serie A, Răzvan îl va chema pentru meciul cu Bosnia", a dezvăluit o sursă federală. Lucescu pare să ia în calcul revenirea vedetei la partida de la Zenica, din 26 martie, dacă Adrian demonstrează că prestaţia bună şi cele două goluri reuşite împotriva Catanei nu au fost doar un foc de paie.

Mutu mai are la dispoziţie două meciuri pentru a-l convinge pe selecţioner, cu Chievo la Verona, duminică, partidă transmisă de la ora 16:00 pe Digi Sport Plus, şi cu Roma, la Firenze. Însă FRF va trimite telegrama către Fiorentina, dar asta nu înseamnă automat convocare. Faxurile trebuiesc expediate pînă pe 11 martie, iar Mutu nu joacă nici un meci între timp. Dacă îl convinge pe Lucescu după această dată, fără ca telegrama să fie deja dată, italienii pot refuza, legal, să-i permită lui Mutu să vină la lot.

Forţat de Stancu
Ce l-a determinat pe Lucescu să se reorienteze către Mutu, pe care nu l-a mai chemat după 0-5 cu Serbia, de pe 10 octombrie 2009? Forma proastă prin care trece Bogdan Stancu, pe care îl vedea înlocuitorul perfect pentru "Briliant". Şi celelalte probleme de lot: Marica fără meciuri în picioare, Daniel Niculae încă nerefăcut după accidentare.


Ce stranieri vor primi telegrame pentru Bosnia
Tamaş, Chivu, Raţ, Şt. Radu, Săpunaru, Florescu, Ropotan, Mutu, Marica, D. Niculae, B. Stancu, Deac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bijuviju
bijuviju  •  08 Martie 2011, 10:37

ce se tot kaaka pe el penibilul ala de lucescu jr. el are echipa varza si mai asteapta sa-i demonstreze mutu ceva. mutu n-are nimanui nimic de demonstrat. are scandaluri peste tot si e tot in teren. razvan e praf. de cand a venit el la nationala am pierdut tot. nu se sesizeaza nici un for superior?? afaaaraaaaaa. zero cu felicitari. pa. altu. am ajuns sa nici nu mai stiu cand joaca romania si cu cine. jur. rusine bei juniorule. rusine. dute acasa.

bombon
bombon  •  08 Martie 2011, 10:25

UItati-va ce mutra face catre Razvan, in poza. Credeti ca chiar merita convocat?

marynyk_33
marynyk_33  •  08 Martie 2011, 09:31

DAR SANMARTEAN?ALATURI DE MUTU SI MARICA CARE SUNT ATACANTI DE VITEZA NU DE CAREU SI TORJE +ZICU IAR PUNE IN VALOARE CU SCOS OM DIN JOC SI PASE FILTRANTE CATRE EI IN TERENULADVERS.TIN MINTE CA AMANDOI SAU PLANS PE BUNA DREPTATE CA NU AJUNG MINGII LA EI SI SUNT NEVOITI SA VINA IN TERENUL NOSTRU SA ATINGA MINGEA SI NU SA SE AUTOMARKEZE CU SPATELE LA POARTA SI FUNDASII LANGA EI SAI COTONOGEASCA.SUNT ACELASI GEN DE JUCATORI PRECUM RADUCIOIU SI AU NEVOIE DE UN PASATOR NU NUMAI DE JUCATORI CE NU ATACA POARTA SI PASEAZA INAPOI NUMAI SA NU GRESEASCA SI SA TREACA TIMPULGEN(TIMPUL TRECE LEAFA MERGE)ASA VAD EU ROMANIA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close