INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CE 2012

Gigi Becali: ”Nu mă uit la Euro. Eu nu iubesc fotbalul, ci arta”

Gigi Becali a devenit fan al fotbalului spaniol
Gigi Becali a devenit fan al fotbalului spaniol

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 17:40

Gigi Becali a declarat că nu este tentat deloc să urmărească partidele de la CE 2012, competiţie aflată în plină desfăşurare în Polonia şi Ucraina.

Finanţatorul Stelei a oferit şi o explicaţie. ”Eu nu sînt un mare iubitor de fotbal, iubesc arta, iar pentru mine fotbalul înseamnă Real Madrid, Barcelona şi chiar Bayern Munchen, care este un fel de Barcelona, dar fără Messi”, a mărturisit Becali. Acesta a adăugat: ”Nu m-a interesat Campionatul European şi nu mă interesează. Eu sînt om de artă şi asta înseamnă că mă uit la televizor cînd este El Clasico sau cînd joacă Spania”.

 

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

 

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
viorescu
viorescu  •  12 Iunie 2012, 08:01

Imi aminteste de expresia "elefant in gradina cu zarzavat"! Iar l-ati scapat!

tigruzzu
tigruzzu  •  12 Iunie 2012, 01:38

După ciobanul de artă, toți cei ce se uită la El Classico ar fi oameni de artă!!! Cică, ”Eu sînt om de artă”... Buhăhăhăhăhăhăhă! Ciobecalli, Brâncuși, Van Gogh, Vivaldi și Rembrandt!

dan14
dan14  •  12 Iunie 2012, 01:17

bai becali, tu esti prost rau!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează