INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 3 SEPTEMBRIE, 21:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Imediat după anunțul că se lasă de fotbal, Contra a fost convocat la "naţională"! :)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Săpunaru s-a accidentat aseară, iar Răzvan Lucescu a luat o decizie surprinzătoare: l-a chemat la lot pe Contra (35 de ani), care tocmai anunţase că azi se retrage din fotbal.

După încheierea partidei cu Steaua, în care a reuşit să şi marcheze, acesta a spus: "Dacă cineva-mi face ofertă să continuu aş dori să mai joc. De mîine voi fi jucător liber şi vom vedea ce se va întîmpla". Contra are 72 de selecţii în echipa naţională şi a participat la Euro 2000 şi Euro 2008.

Pe 1 aprilie 2009, acesta şi-a anunţat retragerea de la naţională, după meciul cu Austria, dar ulterior a anunțat că este disponibil oricînd dacă se va apela la el pentru jocurile echipei naționale.

Lucescu a fost nevoit să mai facă o schimbare, în locul lui Cristi Tănase, accidentat și el, a fost chemat Mihai Roman, mijlocașul Rapidului. Mai există însă un semn de întrebare, stelistul Răduț, despre care nu se știe dacă este apt pentru meciul de vineri, cu Albania.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
nanioanpetru
nanioanpetru  •  30 August 2010, 17:32

Voi va legati de ''copilul lui tata'' ca l-a chemat pe Contra.Este o nimica toata pe linga convocarea lui Roman(anonim in crestere la Rapid)Contra macar l-a facut de rahat pe cioban in Ghencea si macar pentru atata lucru merita convocat,Jucam cu Albania ce naiba!!

ice_dobe
ice_dobe  •  30 August 2010, 17:00

Pai nu ati inteles niciunu cum trebuie . Contra s-a retras din campionatul intern ca sa aibi mai mult timp sa se antreneze pentru nationala . Doamneee , ce retardat antreneaza nationala !!!

sibelius
sibelius  •  30 August 2010, 14:09

Da' pe Lutu(un veritabil numar 10), pe Claudiu Niculescu si pe Claudiu Raducanu de ce nu-i cheama? Poate era bun si Petre Marin fundas stanga. Eventual il baga in poarta pe Stelea ;)

Vezi toate comentariile (49)
Comentează