INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CE 2012

Putin le oferă fanilor ruşi transport gratuit la Euro

Putin vrea să sprijine fanii ruși la Euro
Putin vrea să sprijine fanii ruși la Euro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 14:59

Premierul rus Vladimir Putin sare în ajutorul suporterilor dornici să încurajeze ”naţionala” la turneul final al CE din vară. Cum? Asigurîndu-li-se transport gratuit în Polonia, acolo unde Arşavin şi ceilalţi vor disputa meciurile din grupă. Ideea a fost prezentată celor doi ”giganţi” aerieni, compania publică Aeroflot şi cea privată Transaero, care au primit-o pozitiv.

”Sîntem dispuşi să participăm la această iniţiativă. Momentan, ne aflăm în faza de discuţii”, au indicat oficiali de la Transaero. Grupul care deţine compania, Gazpromneft-Aero, a venit în întîmpinarea proiectului susţinînd că ”vom contribui prin acoperirea în bună parte a combustibilului necesar unei asemenea acţiuni”. Aeroflot a promis că va veni cu detalii imediat ce se va stabili numărul de zboruri şi destinaţiile.

În grupa A, Rusia va întîlni Cehia la Wroclaw, apoi se va confrunta cu Polonia şi cu Grecia la Varşovia. Dacă se va califica mai departe, în ”sferturi” va juca la Varşovia sau Gdansk, în semifinale la Varşovia ori Doneţk, iar finala - la Kiev. Organizat împreună de Polonia şi Ucraina, Euro 2012 se va disputa între 8 iunie şi 1 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nae2012
nae2012  •  23 Ianuarie 2012, 17:00

asta da presedinte de tara..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează