INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

A dat cărțile pe față! Del Bosque: "I-am informat pe toți jucătorii Spaniei de plecarea mea, cu o singură excepție. El nu a fost corect!"

Iker Casillas, foto: reuters +1   FOTO
Iker Casillas, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 17:40

Vicente Del Bosque a renunțat la banca Spaniei, după două turnee finale sub pretențiile ibericilor.

Selecționerul în vârstă de 65 de ani a arătat cu degetul spre Iker Casillas, jucător pe care îl antrenează încă de la juniori, dar pe care l-a scos din primul 11 în favoarea lui David De Gea.

"Nu a avut o problemă cu coechipierii săi, dar cu staff-ul s-a purtat așa și așa. Casillas a fost singurul jucător căruia nu i-am trimis un mesaj cu decizia mea.

Nu numai cu mine are o problemă, ci și cu Javier Minano (preparatorul fizic) și cu Toni Grande (antrenorul secund. Casillas crede că am luat decizia greșită când l-am titularizat de De Gea și pentru asta suferă, iar eu îl înțeleg.

Nu mă poate dezamăgi, îl știu de când avea nouă ani. Trebuie să fim mândri de un jucător cu 167 de meciuri la națională. Sunt sigur că nu o să îi lipsească trei sau patru partide", a explicat Del Bosque, citat de goal.com.

Del Bosque a fost numit selecționerul Spaniei în 2008, câștigând CM 2010 și EURO 2012. Del Bosque este singurul antrenor din lume care a câștigat UEFA Champions League, EURO și Campionatul Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fancraiova
fancraiova  •  01 Iulie 2016, 19:58
Postat de papa_poulette pe 01 Iulie 2016, 18:45

Casillas se comporta ca un *** pe final de cariera. Pacat de el

Pentru ca e la sfarsit de cariera si chiar petits sa joace la a est Euro care este ultimul pentru San Iker

depeche
depeche  •  01 Iulie 2016, 19:04
Postat de sibelius pe 01 Iulie 2016, 18:55

Ca un Ivan :))))

Mai repede ca un Mutu :)

sibelius
sibelius  •  01 Iulie 2016, 18:55
Postat de papa_poulette pe 01 Iulie 2016, 18:45

Casillas se comporta ca un *** pe final de cariera. Pacat de el

Ca un Ivan :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează