INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2020

A fost prezentat logo-ul EURO 2020! Bucureștiul va fi reprezentat de un element surpriză

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 15:26

UEFA a dezvăluit cum va arăta logo-ul Campionatului European din 2020, turneu ce se va desfășura în 13 orașe europene printre care și București.

Logo-ul prezintă trofeul Henri Delaunay stilizat și înconjurat de siluetele ale fanilor de toate culorile (bleu, turcoaz, portocaliu, roșu, violet) pe un teren în formă de pod, un simbol al legăturii dintre orașele gazdă și diversitate.

Orașele care vor găzdui meciuri sunt: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg.

Bucureștiul e reprezentat ca simbol grafic de pasajul Basarab, la fel cum fiecare oraș e reprezentat de câte un pod celebru. Capitala României va organiza 4 meciuri la EURO 2020, trei în grupe și unul în șaisprezecimi.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
antonio25
antonio25  •  21 Septembrie 2016, 16:40

pai mai organizam noi ??? pentru metroul pana la otopeni nici macar nu au facut schita pe hartie, autostrazi sunt lipsa ca doar suntem in Romania, iar aeroporul Otopeni e cam mic pentru fluxul de suporteri care ar urma sa vina, poate doar sa se teleporteze...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează