INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Alarmă la UEFA după incidentele de la Serbia - Albania: "Imaginaţi-vă că sub dronă se afla o bombă”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 14:59

Meciul dintre Serbia şi Albania din preliminariile pentru EURO 2016 a fost intrerupt din cauza unor incidente grave, la scorul de 0-0.

O dronă cu un steag ce reprezenta o hartă a ”Albaniei Mari” a survolat stadionul, iar Stefan Mitrovic a prins steagul, momentul declansînd o încăierare generală pe teren, urmată de invadarea suprafeţei de joc de către fani. Meciul a fost întrerupt în minutul 41, la scorul de 0-0.

UEFA a deschis deja proceduri disciplinare pentr organizarea necorespunzătoare a gazdelor şi refuzul oaspeţilor de a continua partida. Cazul va fi judecat pe 23 octombrie, dar Michel Platini s-a declarat foarte preocupat de problemele de la Belgrad.

”Incidentele de la Serbia-Albania nu sunt numai ruşinoase. Imaginaţi-vă că sub dronă s-ar fi aflat o bombă şi nu un steag. Asta devine periculos, mai ales în ţările acelea. Acolo există multă tensiune politică", a declarat preşedintele UEFA pentru TF1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
iosonoforte
iosonoforte  •  16 Octombrie 2014, 18:30
Postat de doct pe 16 Octombrie 2014, 16:36

Las ca si Nea Platina si UEFA au MAREA lor parte din vina , in contextul actual cat de "inteligent" poti sa fii sa pui in aceiasi grupa,echipe gen serbia+albania ori romania+ungaria.si uite asa UEFA in loc sa puna apa pe foc , pune gaz pe foc.Urmarea,fireasca,un nou razbel in balcani,probabil o noua interventie "utila" a fratilor americani si nato,un nou statulet pe undeva in balcani. P.S : RESPECT PE VIATA SERBIEI SI SARBILOR !!!

cica au evitat sa puna spania si gibraltar impreuna pt a evita violente intre cele 2 popoare..la cat de prost e platini nici nu ma mira ca a spus tampenia asta..

doct
doct  •  16 Octombrie 2014, 17:45
Postat de marioa pe 16 Octombrie 2014, 16:57

Stai putin ca nu intelg. De ce sa nu puna Serbia cu Albania in aceeasi grupa? Pai daca e asa hai sa nu punem nici Romania cu Ungaria, nici Anglia cu Scotia sau Irlanda de Nord, Ungaria cu Slovcia, Serbia cu Croatia sau Bosnia, etc. Dupa idea ta ar trebui facute niste grupe cu echipe alese pe criterii politice si nationaliste si alea sa fie la toate rpeliminariile. Apropo! Nu cumva Serbia a fost exclusa din competitiile international ani buni pe motive politice? Cred ca acum cea mai buna decizie a UEFA ar fi excluderea Albaniei din orice competitie internationala pentru minim 2 an. Sa se joace cu dronele 2 ani. Ce treaba au avut organizatorii? Cum puteau opri drona aia ridicata de afara?

ce sa intelegi,cum se intampla ca de obicei,scandalurile sunt doar in zona Balcanilor,iar aici sunt doua popoare care zgandaresc buboaiele:hunii bozgoreti si spahii musulmani,doua hoarde pripasite in zona aceasta a europei,pe cand un popor ca cel sarb ori cel roman,vechi de mii de ani.Inca o data,ca o intrebare:DE CE SE INTAMPLA INCIDENTE DOAR IN PARTEA ASTA DE EUROPA?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 17:37
Postat de kilimanjaro pe 16 Octombrie 2014, 15:35

Da, o bomba atomica, nuclera, termonucleara, chimica, sau plina cu pureci infestati cu ebola.

..)) platini dovedeste inca o data cat de retardat este. individul asta e sclerozat de-a dreptul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează