INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  LITUANIA

Arlauskis, contre cu un jurnalist la conferința de presă » Pariul nebun pe care l-au făcut: "Hai să văd ce poți!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 12:26

Giedrius Arlauskis, fostul portar al Stelei, a intrat în mijlocul unui scandal în Lituania, după ultima conferință de presă.

Goalkeeperul în vîrstă de 27 de ani i-a acuzat pe jurnaliștii lituanieni că scriu mai mult despre baschet decît despre fotbal și de aici a pornit tot scandalul.

"Știm cu toții că lituanienii iubesc baschetul și nu fotbalul. De ce nu-l iubesc? E vina presei! Jurnaliștii doar ne critică și ne fac un deserviciu, aducînd fanii împotriva noastră", a spus Arlauskis într-o conferință de presă, anunță Lrytas.

Replica a venit imediat din partea cunoscutului ziarist sportiv Tautvydas Vencevicius, care i-a transmis portarului să nu mai vorbească pentru că e doar "o rezervă", nu un "fotbalist".

Arlauskis a răbufnit în acel moment și l-a provocat pe ziarist: "Cine a spus asta? Ia vino-ncoa! Vino și ia mingea să văd de ce ești capabil!".

Vencevicius n-a stat prea mult pe gînduri și i-a lansat un pariu lui Arlauskis: "Eu stau în poartă, iar dacă din 10 penalty-uri îți apăr minimum unul, dai 1.000 de euro pentru departamentul de oncologie al unui spital. Mai mult, la fiecare meci jucat de Lituania acasă, oferi cîte un tricou".

Arlauskis încă n-a dat un răspuns concret dacă acceptă sau nu pariul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
radookoo
radookoo  •  13 Octombrie 2015, 20:11

dupa articol mi se pare ca Arlauskis a fost intentionat provocat de jurnalist tocmai ca sa fie platiti acei bani ptr acel spital de oncologie,ei stiind ca Arlauskis se irita usor va da-ti seama...

10204876872464461
Mihai Stana  •  13 Octombrie 2015, 18:44

in romania vedeta , in anglia rezerva ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Octombrie 2015, 18:29
Postat de conasu_boeru pe 13 Octombrie 2015, 16:05

Mai stimati administratori, am impresia ca voi nu mai stiti sa deosebiti cuvintele cu caracter jignitor, injurios de cele absolut normale !!!!! Ce cuvinte jignitoare am spus eu in comentariu ?! Lhabhilithatea psihhica e o jignire ?! Vai de meseria voastra ! Mai bine va luati cate 2 ha de teren sa-l munciti si lasati pe altii care au invatat carte !

prietene, astia au banat si ocupatia milenara a romanilor inca de pe vremea mioritei, te miri ca sunt banate alte cuvinte uzuale? Plus alte zeci de cuvinte absolut normale care aici sunt cenzurate.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează