INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMANIA, AZI, 22:00, PROTV, DOLCE, GSP

AZI E FRANȚA - ROMÂNIA » Vio vrea doi atacanţi! Ce decide Puiu? Cum ar arăta România cu două vârfuri

Andone a marcat un gol în cele șase selecții // Foto: Getty Images
Andone a marcat un gol în cele șase selecții // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2016 00:00

Moldovan insistă ca diseară să avem în teren jucători care să pună presiune pe stoperii Franţei, în timp ce Iordănescu nu pare foarte convins.

  • Corespondență din Franța

Declaraţia făcută de Viorel Moldovan la conferinţa de presă la care a luat parte, "încă nu ştim dacă să jucăm cu un singur atacant sau cu doi", chiar are acoperire şi nu e doar o încercare de a induce în eroare adversarul.

În acest moment, el e cel care insistă cel mai mult în fața lui Iordănescu pentru ca diseară să avem în teren două vârfuri, care să poată să facă presing pe stoperii Franţei şi să nu lase naţionala lui Deschamps să plece cu construcţia încă de la linia defensivă.

Chiar dacă Iordănescu e un tip conservator, nu a respins din start soluţia propusă de secundul său, care după Euro o va prelua pe Auxerre. A şi antrenat echipa în sistemul cu 2 atacanţi. Practic, faţă de formula standard, ar dispărea Nicuşor Stanciu şi ar apărea Torje.

Acesta din urmă ar trece mijlocaş stânga, iar Florin Andone şi Bogdan Stancu ar face tandem în avanposturi.

Dacă ar alege o asemenea formulă, Puiu ar avea în teren jucători de mare viteză pe flancuri, Popa şi Torje, cărora li s-ar adăuga cei doi atacanţi şi ei extrem de iuţi pe spaţii libere.

Loţi, Ando şi Răzvan îl vor pe Keşeru

Florin Andone e atacantul pe care Iordănescu va miza cu siguranţă diseară, la meciul de debut. Trei antrenori români cu nume important, dintre care doi au şi fost pe banca naţionalei, spun că ar face altă alegere.

Ladislau Boloni, Răzvan Lucescu şi Ioan Andone şi-au exprimat preferinţele şi susţin că l-ar titulariza în atac pe Claudiu Keşeru, golgeterul lui Ludogoreţ.

Cum ar arăta România cu două vârfuri
Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Ad. Popa, Pintilii, Hoban, Torje - Fl. Andone, B. Stancu

CIFRELE MECIULUI:

  • 6,50 e cota caselor de pariuri ca Stanciu să marcheze în meciul contra Franței, la oaspeți favorit e Griezmann cu 2,15
  • 44 de ani au trecut de la ultima victorie a României în fața "naționalei" Franței: 8 aprilie 1972, 2-0 goluri Iordănescu și Dinu
  • 20 de grade vor fi la București la ora meciului, fanii având mai multe locații în aer liber unde pot vedea partida pe ecrane gigant
  • 5,00 este cota că primul gol al meciului de azi se va marca cu capul, cota pentru prima reușită de la 11 metri este 10,00
  • 15 mii de bilete a fost cota pe care România a primit-o din partea UEFA pentru meciul de deschidere al Euro
  • 1 meci al "naționalei" a mai fost arbitrat de Viktor Kassai: amicalul România - Uruguay, 1-1

Echipele probabile pentru meciul de azi: 

echipe franta romania

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
sakamoto
sakamoto  •  10 Iunie 2016, 16:39

Hai Romania! In meciul de baraj cu Slevenia, antrenorul Hagi a jucat cu 5 atacantzi! Si n-am cistigat si nu ne-am calificat. Cu Mircea Lucescu, Romania a avut in grupa Italia-campioana mondiala-Cehoslovacia, Suedia! Si s-a calificat! Omul sfintzeste locul! Cu Kim Rasmussen antrenor, campioanele noastre au devenit campioanele Europei, cu Tadici...nimic! Cu antrenori Tzuli-Buli, n-ai cum sa faci performantza!Hai Romania! Hai Romania! Hai Romania!

endervisa
endervisa  •  10 Iunie 2016, 13:30
Postat de ortega pe 10 Iunie 2016, 11:22

Atacanți-neatacanți , la 4-0 la pauză o lasă francezii mai moale și nu ne dau mai mult de 6 ... ***l ...

Si tu esti specialist de spui asta? Daca da, ma intreb de ce esti online pe GSP si postezi in loc sa stai acolo cu baietii sa ii inveti scheme. Noi nu doar ca ne punem piedica singuri prin oamenii ca tine, noi mai si plangem cand vedem ca sunt altii mai rau ca tine... care te cred destept. E o vorba care ti se potriveste: "Prostu nu e prost destul, daca nu e si fudul!"

shark_34
shark_34  •  10 Iunie 2016, 15:11

multi experti in mistouri pe aici care se intrec intre ei fara nici un rost si prea putini care spun "hai romania"!poate avem noroc diseara. astia sunt jucatorii,de unde mai buni?mistocarii uita ca nu ar fi o tragedie sa pierdem cu franta si ca din celelalte doua meciuri ar trebuie sa castigam puncte si cel putin o victorie pt a trece de grupe. lasati mistourile ca nu au nici o miza si HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează