INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

Budescu în extaz după calificarea Astrei în grupele Europa League: "Vorbeam cu Nico prin televizor"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 00:01

Constantin Budescu a fost primul din tabăra Astrei care a comentat calificarea senzaţională a giurgiuvenilor în grupele Europa League, după ce a învins la retur pe West Ham, scor 1-0 (2-1 la general).

"Felicitări băieţilor care au făcut o partidă extraordinară. Am trăit meciul la cote maxime. M-am băgat singur într-o cameră şi tot strângeam din pumni. Mă rugam să nu ne egaleze pentru că ar fi fost foarte greu să revenim. Încă o dată am dovedit că suntem un grup. Jucătorii s-au unit mereu în momentele grele, la fel am câştigat şi campionatul.

E mult mai greu să trăieşti un meci din faţa televizorului, emoţiile sunt mult mai intense. Strigam din faţa televizorului la Nico să dea pasă mai repede. Îmi făceam speranţe şi înaintea meciului că ne vom califica. Ştiu ce oameni de caracter sunt jucătorii. Prezenţa lui Şumudică pe bancă a contat peste 50%", a declarat Budescu la Dolcesport.

Constantin Budescu tocmai a semnat cu Astra şi va putea juca din nou pentru Campioana României, fiind eligibil şi pentru grupele Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2016, 08:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eurosport 1 a transmis meciul.In rest ai dreptate ,Steaua e o echipa favorizata ,isterica si mai nou criminala. N-am vazut nici o luare de pozitie la adresa evenimentului suferit dupa meci.De catre conducerea acestui club ,mizerabil pana la urma...

957174841004227
Roberto Baggio  •  26 August 2016, 00:19

*** a facut DE RAS romania !!! ASTRA a spalat RUSINEA ***-ista a romaniei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

957174841004227
Roberto Baggio  •  26 August 2016, 00:18

ASTRA-nseamna sa fii CAMPION !!! Sa te CALIFICI in grupele EUROPA LEAGUE pe pamant englezesc !!! ULUITOR !!! NICIODATA *** nu va realiza asa PEFORMANTA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează