INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - FRANȚA, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Cadu a reacționat după ce Panduru a spus că Portugalia are cea mai slabă echipă din istorie: "Ce putem să zicem"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 17:01

Portughezul Ricardo Cadu i-a dat dreptate lui Basarab Panduru după ce fostul fotbalist al Stelei a spus despre Portugalia că are cea mai slabă echipă din istorie, deși joacă finala EURO cu Franța.

"Cred că va fi un meci foarte greu pentru Portugalia, pentru că Franța are o echipă foarte bună, cu fotbaliști care evoluează la cele mai bune cluburi din Europa. Portugalia nu a jucat foarte bine, dar este în finală. Să vedem cu Franța ce va fi.

Are și Panduru dreptate, dar am ajuns în finală, este a doua oară când ajungem acolo, ce putem să zicem? Am învins într-un singur meci, dar important este că am ajuns acolo. Să vedem diseară ce facem. Probabil vom juca pe apărare și ieșim pe contraatac.

Sper ca finala EURO să se termine în 90 de minute și să câștige Portugalia, dar va fi un meci foarte echilibrat. Cred că va fi 1-0 și va marca Nani", a declarat Cadu la Dolcesport.

Portugalia și Franța vor juca în această seară în finala Campionatului European, de la ora 22:00, în direct pe Pro tv, Dolcesport și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  11 Iulie 2016, 08:23

Mare specialist,cand este vorba de tamaierea fcsb-ului si manelistului...in rest daca Pandi da un pronostic trebuie sa joci invers si castigi...:))))

887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Iulie 2016, 20:32

Panduru a luat-o razna. Lumea stie doar de gafa lui Prunea din meciul Suedia, dar Panduru a pierdut mingea atunci - in prelungiri pe caldura cand aveam un om in plus. Ar trebui sa taca !

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iulie 2016, 19:53

Ricardo Cadu ar fi venit la CFr.Doar ca acum echipa nu-i poate da salariul pe care il vrea.Asta e motivul pentru care va juca la ASA.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează