INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA, VINERI, 22:00, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Decizie de tot râsul a unei primării de sector » Surpriză neplăcută pentru microbiștii care vor urmări Franța - România în aer liber

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 19:24

Primăria Sectorului 1 a decis să monteze un ecran gigant în Parcul Bazilescu unde, timp de o lună, să se poată vedea meciurile echipei naționale de la EURO.

Totuși, există o problemă. Meciul de deschidere de mâine dintre Franța și România va începe la ora 22:00, iar Primăria Sectorului 1 scrie pe site-ul oficial că va putea asigura bucureștenilor doar prima repriză a partidei "din rațiuni de asigurare a liniștii publice".

"Menționăm că, din rațiuni de asigurare a liniștii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice,cu modificările și completările ulterioare și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare, manifestările din spațiul public se pot desfășura cel mult până la orele 23:00", se arată pe site-ul PrimariaSector1.ro.

Această decizie vine după ce duminică, la alegerile locale, Daniel Tudorache (Alianța electorală PSD+UNPR) a câștigat fotoliul de primar al sectorului 1, cu 31,13% din voturi, în fața  candidatei USB, Clotilde Armand.

primaria 1

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
standart
standart  •  10 Iunie 2016, 08:18

Domnilor, noul primar si noul consiliu local nu s-au constituit inca! Gafa e a vechii conduceri care nu a predat inca primaria! Daca e gafa!

randoom_._
randoom_._  •  10 Iunie 2016, 00:48
Postat de becalidinamovit pe 09 Iunie 2016, 22:58

tipic PSD-ist ..asta macar umbla cu jumatatile de masura ,a cresct cota .. poate sa ia aprobare chiar de la el ca primar sa se poata desfasura actiuni dupa ora de liniste ... de la primarie se iau aprobari si politie .oare sa fie vorba de spaga ?oare nu asa se procdeaza la psd decand s-a infiintat ..intreb .

tu ar trebui sa intrebi scoala cum de ti-a eliberat diploma de bacalaureat. tin sa te anunt ca momentan pnl este in continuare la conducerea primariei. mai dureaza destul de mult pana o sa fie instalat noul primar,de la psd.

zecs93
zecs93  •  10 Iunie 2016, 00:22

ce tampenie, or deranja porumbeii din parcu bazilescu !!! chiar e de ras rau :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) adica parca si ii vad pe oameni acolo in parc, se uita 45 de minute la meci si dupaia vin aia si strang televizoru mare si le taie la oameni curentu sa nu mai vada meciu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează