INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OLANDA

Degringoladă pe banca Olandei! O legendă refuză postul, iar Van Gaal este avertizat: "Nu te baga!" :O

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 28 martie 2017 16:14

Frank de Boer, 46 de ani, refuză postul de selecționer al Olandei, rămas liber după demiterea lui Danny Blind în urma eșecului cu Bulgaria, scor 0-2.

Agentul fostului tehnician al lui Ajax, Guido Albers, a recunoscut că De Boer nu este interesat de preluarea "Portocalei Mecanice", aflată în pericol de a rata cel de-al doilea turneu final consecutiv după EURO 2016.

"Vrea să fie pe teren în fiecare zi, deci nu este o variantă viabilă. Frank de Boer nu va deveni noul selecționer. Nu are legătură cu riscul de a nu se califica la Mondialul din Rusia, însă Frank chiar își dorește să lucreze la o echipă de club", a precizat Albers, conform goal.com.

Între timp, fratele geamăn al lui Frank, Ronald de Boer, este de părere că Louis van Gaal ar fi opțiunea cea mai bună pentru banca naționalei, dar îl avertizează asupra unui al treilea mandat.

"Îl sfătuiesc pe Van Gaal să nu aleagă naționala. Henk ten Cate este o variantă bună, este carismatic și îi place fotbalul ofensiv. Ar fi bine și un fost internațional pe lângă el, precum Ruud van Nistelrooy sau Mark van Bommel", îl laudă Ronald de Boer pe fostul secund de la Barcelona sau Chelsea, în prezent la Al Jazira.

Ronald de Boer recunoaște că un antrenor străin ar aduce un suflu nou la națională. "Sunt absolut deschis, dar numai pentru unul căruia îi place să atace. Ar trebui să fie un antrenor german, argentinian sau spaniol", a precizat fostul internațional olandez.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
aatreyu
aatreyu  •  28 Martie 2017, 18:03

Il propun pe Daum. E german... deci strain... si este si adeptul fotbalului ofensiv... Uitati_va doar cate goluri marcheaza Romania... Exact ce le trebuie portocalelor....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează