INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  VERSIUNEA ALBANEZILOR

EXCLUSIV Dezvăluiri din interior despre iadul de la Belgrad: "Ni s-a strigat: «moarte, moarte albanezilor!»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 14:38

Meciul Serbia - Albania a fost întrerupt şi suspendat după ce jucătorii au intrat într-un conflict de amploare. În minutul 42, o dronă a aruncat un steag albanez în teren. Sîrbul Mitrovici s-a dus şi l-a luat, motiv pentru ca jucătorii albanezi să se enerveze şi să sară la bătaie.

GSP a luat legătura cu unul dintre oamenii care au ţinut legătura cu cei din cadrul Consiliului de Securitate al Albaniei. Sub protecţia anonimatului, acesta a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ceea ce s-a întîmplat la meciul dintre Serbia şi Albania.

ANGAJAŢII FEDERAŢIEI OPRIŢI PE CÎMP. "Şi după ce s-a plecat de la aeroport cu autocarele, pe drum spre stadion, poliţia i-a oprit din nou. I-au dat pe toţi jos cu forţa din autocar, le-au fost controlate toate bagajele, fără să primească nici un fel de explicaţii. Pînă la stadion, oamenii de afaceri, angajaţii Federaţiei, dar şi jurnaliştii din autocar au mai fost controlaţi de vreo două, trei ori. Nimeni nu le-a explicat de ce se întîmplă asta din zece în zece minute".

"MOARTE, MOARTE ALBANEZILOR!". "Fanii sîrbi au început scandalul la intonarea imnului Albaniei, atunci cînd tot stadionul a început să fluiere. Nu se auzea absolut nimic! În timpul jocului, ultraşii sîrbi au arborat mai multe bannere «Moarte, moarte albanezilor!» şi «Omorîţi-i pe albanezi!». În plus, au existat mai multe bannere politice cu numele lui Slobodan Miloşevici, dar şi «Kosovo e Serbia», dar şi alte lozinci cu privire la Bosnia şi Croaţia. La un moment dat, tot stadionul scanda «Hai să-i omorîm, hai să-i omorîm!»".

N-A LIPSIT "IVAN CEL GROAZNIC". "Deşi a primit interdicţie pe viaţă să mai intre pe-un stadion de fotbal, liderul suporterilor sîrbi, Ivan Bogdanov, poreclit «Ivan cel Groaznic», a intrat pe teren şi a început să lovească jucătorii şi să-i înrăiască pe ultraşii sîrbi să sară pe teren. Acesta nu a fost oprit de nici un poliţist sau steward în momentul în care era pe gazon. Deşi este cel mai mare huligan sîrb, condamnat pentru asta, autorităţile nu i-au făcut nimic. Suporterii erau pe gazon cu scaune de plastic în mînă cu care au dat în jucători".

Pe platforma Gazeta Digitală găseşti şi alte dezvăluiri incredibile făcute de oficialul albanez, precum şi informaţii despre cenzura incredibilă a televiziunii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:45
Postat de andytheblue pe 17 Octombrie 2014, 17:48

urat !

uneori un cuvant e de ajuns. ai spus acel cuvant, fata de situatia de fapt.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:45
Postat de 1540314400870 pe 17 Octombrie 2014, 20:18

Am si eu intrebare pentru autorul acestui articol (nesemnat, de altfel! de ce oare?). De ce nu ati avut curiozitatea sa solicitati si punctul de vedere al sarbilor (se gasea si la ei vreun "anonim" din Consiliul Securitatii Nationale). Vedeti cum ingosati randurile celor care manipuleaza? Asta e menirea presei?

buna observatie.

tomorri
tomorri  •  17 Octombrie 2014, 20:56
Postat de kakasan pe 17 Octombrie 2014, 17:54

Ce legatura are statul kosovo cu statul Albania si cu alianta terorista NATO? Unii au dreptul sa pretinda autodeterminarea popoarelor care nu vor sa se autodetermine, ca sa inteleg? Unii au voie si altii nu, ca asa e in democracy. Cu bomba pe mama lor. Kosovo nu are istorie de sine statatoare. Numele de Kosovo provine din limba sarba. Regiunea kosovo nu a apartinut niciodata albaniei mari sau cum se numeste porcaria aia de propaganda nazista. Albania mare e doar o imbecilitate. Toti si-au batut joc de albanezi si i-au manipulat cum au vrut, acum a dat iubirea de albanezi in marii jefuitori planetari. Daca vrei s-o arzi pe istorie, fii corect omule.

ceea ce spui tu nu este istorie. omule tu ai citit aiurea rau de tot. cred ca ti s-a dat ce sa citesti. vrei nu vrei tu sarbii sunt k si unguri veniti si legatura intre kosovo si albania este k acel pamant este albanez si asa a fost. stim f bn cine sunt sarbi, doar ei au inceput toate razboaiele din ultimele 2 decade in balcan....genocid in bosnia, kosovo si chiar si croatia....lasa-ma cu scarbele tale kre se folosesc de prosti serbofili din romania ori de cate ori au nevoie si knd nu au ne fac colorati si nush cum.te as sfatui sa citesti despre iliri ,asta dc vrei sa fii mai obiectiv.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează