INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Noi dezvăluiri despre scandalul cu Denis Alibec de la națională » Motivul pentru care Iordănescu nu l-a exclus din lot

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 09:23

Denis Alibec este în centrul unui scandal imens la echipa națională. La pauza meciului dintre Franța și România a fost prins la vestiare, unde fuma. 

În momentul în care secunzii nu l-au găsit pe Alibec pe bancă pentru a-l trimite la încălzire, nu l-au informat şi pe selecţioner, care se afla la marginea terenului şi dădea indicaţii.

Era cu spatele la asistenţi şi, prins în tensiunea jocului, n-a realizat ce s-a petrecut şi anume că oamenii săi din staff sunt nevoiţi să-l caute la vestiare pe atacant pentru a-l aduce să se încălzească. Abia după joc selecţionerul a fost informat despre incident.

De ce n-a fost exclus din lot?

Deşi a aflat despre incident, Iordănescu nu a luat nicio măsură împotriva lui Alibec. Selecţionerul a cerut ca totul să fie trecut sub tăcere, deşi în primele momente a avut chiar intenţia de a-l exclude din lot pe atacantul Astrei.

N-a recurs la acest gest pentru a nu afecta imaginea României şi pentru a nu crea un scandal înaintea ultimelor două jocuri din grupă.

Şumudică îi permite orice

La Astra, Alibec are libertate totală. Sunt zeci cazurile în care colegi de-ai săi povestesc că fumează chiar în vestiar sau în baia vestiarului, cu puţine minute înainte de a ieşi pe teren.

Chiar au existat glume din partea coechipierilor în momentul în care, la începutul play-off-ului, a intrat în vigoarea noua lege anti fumat, care interzice să fumezi în orice spaţiu delimitat de minimum doi pereţi.

Chiar şi Şumudică le povestea amuzat prietenilor săi că au fost cazuri în care "Alibec fuma şi din două ţigări în acelaşi timp".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
timm
timm  •  15 Iunie 2016, 15:00
Postat de Alecs Aurelian pe 14 Iunie 2016, 07:45

Chiar Alibec a spus ca s-a maturizat nu mai e cel dinainte de Astra !!! E chiar mai rau.E dezastru pentru oricine sa fumeze chiar daca multora le da senzatia la inceput ca pozeaza in smecheri dupa care devin dependenti.Pentru un sportiv e si mai rau,isi distruge cariera.

Stii cati dintre jucatorii nationalei Romaniei fumeaza? Mai mult de 50%, mai putin?

timm
timm  •  15 Iunie 2016, 14:57
Postat de gsp oficial pe 14 Iunie 2016, 07:35

Nu, nu primim instructiuni de la nimeni. Stirile sunt argumentate, iar toate analizele noastre nuanteaza situatia de la nationala. Nu putem sa iti dam dreptate aici.

De afara se vede altfel. Ordin de atac Alibec si Iordanescu. In locul lui Alibec un FCSB-ist sa joace si se pregateste debarcarea lui Iordanescu. Aveti o gramada de articole pe aceste 2 subiecte FARA O PROBA.

daddy
daddy  •  15 Iunie 2016, 12:16
Postat de George Rusi pe 14 Iunie 2016, 10:54

Cine putea sa dea o astfel de știre? GSP. Auziți fraților: Exclusiv Denis Alibec a fumat la euro în vestiar. Mă nebunilor acolo Sant camere de luat vederi Sant alarme anti incendiu sSant oameni de paza oameni de la UFFA Cum puteți scrie așa ceva? Santeti penibili. Acolo după ce a ieșit echipele pe teren și tot staful se iînchide tot. Mă mir Cum de nu ați scris ca a rămas închis inauntru . asta e o știre a redacției voastre. Ne facem de ras peste tot. Bravo gsp continuați tot asa

Camere de luat vederi intr-un vestiar? Bravo, spuneai bine de facut de ras.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează