INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FCSB - LUGANO 1-2

FCSB - LUGANO 1-2 // Balint se ia de Dică și de jucători: "Aici se vede profesionalismul! Există brambureală pe teren"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 00:37

FCSB a pierdut meciul cu Lugano, 1-2, și a terminat grupa G pe locul 2, după ce Viktoria Plzen s-a impus în meciul cu Beer Sheva, 0-2.

Gabi Balint a vorbit despre evoluția steliștilor și a criticat unele decizii tactice luate de antrenorul Nicolae Dică.

"Jocul a fost unul încâlcit. În repriza a doua s-a marcat un gol norocos. Tănase a încercat multe și nu i-a prea ieșit. Când a intrat Man, am văzut că a jucat în spatele atacantului. Asta deși el a dat randament foarte bun în partea dreapta. Sunt prea multe încercări, prea mulți jucători care nu evoluează pe posturile lor. Există o brambureală în teren.

Am început grupa bine, dar am terminat-o prost. E bine că ne-am calificat, dar gustul care rămâne este amar. Ce putea să-i motiveze mai mult pe jucători? Evoluează în Europa League, unde e expunere mare, erau fani în tribune, aveau 5.000 de euro primă. Ce să le mai dai? Ei știau că e un meci important pentru locul 1. Dar aici se vede jucătorul profesionist", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Decembrie 2017, 08:23

cica aveau prima de 5000! pai cum sa mai creada ei ca isi iau prima, cand Becali le-a mai promis 5000 si daca trec de Plzen in preliminarii si nu le-a dat nimic? in alta ordine de idei, eu vad ca echipele mari joaca cu maxim 16 jucatori! 11 de baza si 5 rezerve! la steaua sunt vreo 50! exagerand , evident! cum ai vrea sa se lege jocul,daca azi e filip, maine nedelcu, azi gnohere, maine alibec, azi nita, maine vlad, etc etc?! becali nu are nici o intentie de a face ce declara, sa faca o echipa competitiva! el vrea sa vand, pentru el nu sunt fotbalist , pentru el sunt ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  08 Decembrie 2017, 05:56

cu totii am vazut acelasi meci, aceleasi impresii ! directorul tehnic din loja are mereu acelasi gand : sa vanda, face experimente la jocurile din europa doar, doar sare unul in ochii impresarilor. tepe peste tot, nedelcu si mai ales coman !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează