INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  MONDEN

FOTO Au trecut peste furtună! De Gea și Edurne rămân împreună după scandalul sexual în care a fost implicat portarul

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 19:41

Cu câteva zile înainte de startul EURO 2016, numele lui David de Gea a fost implicat într-un scandal sexual izbucnit în Spania.

Portarul era acuzat, alături de Muniain, de exploatare sexuală, agresiune sexuală și pornografie infantilă. Acuzațiile au surprins multe persoane, mai ales că De Gea are o relație cu cântăreața spaniolă Edurne.

Pentru a nu-i afecta evoluțiile de la Campionatul European, aceasta a decis să nu facă nici o declarație până la finalul competiției. Spania a fost eliminată de Italia în optimi, astfel că portarul s-a întors mai repede acasă și a putut discuta cu iubita lui cele întâmplate.

Rezultatul? Cei doi au plecat împreună într-o vacanță romantică, semn că au trecut cu bine peste această încercare, iar Edurne îi va rămâne alături fotbalistului.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează