INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

FOTO De-asta ne-au bătut francezii » Noi am venit cu Dacia la EURO, băieții lui Deschamps ne-au întrecut cu Bugatti! Se poate și mai rău :)

Foto: carwow.co.uk +2   FOTO
Foto: carwow.co.uk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 15:36

România a fost învinsă în debutul competiției de Franța, scor 1-2, dar totul se explică dacă ar fi să ne luăm după imaginile realizate de site-ul carwow.co.uk.

Englezii au creat mai multe imagini în care fiecare națională era reprezentată de câte o mașină. România a mers cu Dacia Duster un pic modificată, în timp ce Franța ne-a depășit cu un Bugatti Chiron, urmașa lui Veyron. Nu costă decât 2,6 milioane de dolari o asemenea mașină ca a francezilor.

Noi stăm foarte bine dacă e să privim în curtea rușilor care au venit cu vestita Lada. Totodată, englezii sunt cu Jaguarul, italienii cu Ferrari, iar nemții cu Mercedes AMG.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
177109012687379
Horia Cornescu  •  15 Iunie 2016, 18:24

e o vorba la noi, in Banatul de Munte: " drumul lung si omul prost"- asta cand vezi articolul asta: Bugatti/ Dacia - n'are nicio legatura moron ce esti, nu are. Ma amaratilor, voi nu aveti tangente cu jurnalismul " Scene SOCANTE pe Stade de France: l'au prins fumand la toaleta" . Moroni , voi stiti ce inseamna socant ???

929371553813840
Robin Gene  •  15 Iunie 2016, 16:20

Problema u este masina ,ci soferul.Al nostru este expirat ,insasi Federatia.Afara cu Burleanu.Vrem ca noi,multimea sa alegem viitorul selectioner.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează