INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR

FOTO Mark și clasamentul pe picior » Un fan galez și-a făcut un tatuaj nebun după faza grupelor de la EURO

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 00:00

Chiar la prima calificare din istorie la un Campionat European, echipa națională din Țara Galilor a reușit accederea în optimile de finală, calificându-se chiar de pe primul loc!

Galezii cu Gareth Bale la putere au terminat grupa B peste Anglia, Slovacia și Rusia, iar unul dintre fani a recurs la un gest de care se va bucura toată viața. Presa galeză a prezentat cazul unui suporter care a decis să-și tatueze pe picior clasamentul final al grupei de la Euro, cu Țara Galilor pe primul loc.

"Am fost atât de mândru de ce au realizat acești băieți. A trebuit să marchez această ocazie cu ceva special", a declarat Mark în vârstă de 45 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
asystel
asystel  •  25 Iunie 2016, 09:46

Cine e *** care a scris acest articol?? ........"calificându-se chiar după primul loc"!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează