INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FINALA EURO 2016

Francezii se așteaptă la un duel dificil în finală: "Portugalia poate face un meci urât, ei știu să joace astfel"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 20:03

Fostul atacant al cocoșilor galici, Thierry Henry, este de părere că Franța are nevoie de trofeu în această seară pentru a arăta criticilor cât de mare este progresul înregistrat de naționala lui Deschamps.

"În urmă cu șase ani, toată lumea râdea de noi. Acum avem nevoie de trofeu la final, pentru a demonstra cât am evoluat. Deschamps a făcut unele greșeli în timpul meciurilor din grupă, dar nu i-a fost teamă să schimbe la pauză, să lase jucători pe bancă. Are mentalitate de învingător", a spus Henry într-un interviu pentru BBC.

Acesta este de părere că Portugalia poate apela la un joc urât, în care se bazează pe eficiența lui Cristiano Ronaldo, dar aduce în discuție și faptul că Franța a triumfat la turneele finale la care a fost țară gazdă.

"Portugalia poate face un meci urât. Ei știu cum să joace astfel. Noi avem un obicei de a câștiga turneele acasă. Este ceva legat de cultura noastră", a adăugat francezul în vârstă de 38 de ani.

Toate detaliile despre finala EURO din această seară le puteți urmări AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Iulie 2016, 21:13

de acord ca un alt portar nu lua gol acolo, dar asta nu inseamna ca nu a fost fault !

nope
nope  •  10 Iulie 2016, 21:00
Postat de Pompiliu Bota pe 10 Iulie 2016, 20:43

Ia auzi, Franta nu stie sa joace urat !? Da cand i-ati dat peste cap mana lui Tătă de ce nu ati recunoscut ?

prietene , franta a marcat cele mai multe goluri la acest campionat , jucand ofensiv in cea mai mare parte . ce joc urat a facut? Referitor la "tata" un portar de valoare nu lua gol acolo

887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Iulie 2016, 20:43

Ia auzi, Franta nu stie sa joace urat !? Da cand i-ati dat peste cap mana lui Tătă de ce nu ati recunoscut ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează