INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Halep și Mutu, alături de "tricolori" după meciul naționalei: "Primul meu meci cap-coadă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 12:24

Simona Halep a urmărit meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal dintre Franța și România, scor 2-1.

"Îmi pare foarte rău că au pierdut băieții noștri, primul meu meci de fotbal cap-coadă și mi-a plăcut foarte mult! Felicitări Romania ‪#‎mecifrumos‬⚽️", a fost reacția Simonei pe contul său pe Instagram.

Și Adrian Mutu a fost alături de "tricolori" din fața televizorului și a rămas fascinat de suporterii naționalei prezenți pe Stade de France.

"M-am bucurat când am văzut atâția suporteri la Paris! Felicitări tuturor!", a scris Mutu pe Facebook.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
timm
timm  •  11 Iunie 2016, 14:30
Postat de Cristina Simonca pe 11 Iunie 2016, 14:26

VA bucurati ca au fost 10000 MI de romani la meci!EI NU SE BUCURA AR FI PREFERAT SA FIE ACASA IN TARA LOR MULTI DINTRE EI nu sa fie *** EUROPEI IAR altii sa distruga tara!

Hai ca o sa fie bine, retetele sunt compensate. Trebuie timp.

773260819470350
Cristina Simonca  •  11 Iunie 2016, 14:26

VA bucurati ca au fost 10000 MI de romani la meci!EI NU SE BUCURA AR FI PREFERAT SA FIE ACASA IN TARA LOR MULTI DINTRE EI nu sa fie *** EUROPEI IAR altii sa distruga tara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  11 Iunie 2016, 14:25
Postat de wowmashha pe 11 Iunie 2016, 13:12

Ha ha ha vedeti mai pakalicilor cum se da halep singura de gol cum .se face *** si cum recunoaste ca si.a batut joc de suporterii stelisti.:))))))).halep a declarat cu subiect si predicat ca este sustinatoare infocata a feceeeeseeebeeeeeeeului:))) si totusi pana la varsta asta nu a vazut un meci cap coada al echipei pe care spune ca o iubeste .;)))))).cum iubesti o echipa niste culori o istorie fara ca tu sa fi vazut macar un meci :?:)))))).bataie de joc la adresa fanilor stelisti.a fost o minciuna ordinara pt ai atrage de partea sa .:))))))))).de altfel erau si singurii care puteau fi batjocoriti.:)))) cum sta treaba capalyyne .este ca ai fost umilit si batjocorit de halep fatuka.?:)))))))) ***.

Se referea la nationala. La FCSB a fost si pe stadion si a dat lovitura de incepere la FCSB Dinamo. Sharapova de de ii e frica sa joace cu Halep? De ce se da ranita? De la inceputul anului tot evita o confruntare cu Halep.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează