INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  MECIURI

Hațegan a reacționat după ce UEFA l-a trimis acasă! Care au fost motivele și ce spune despre delegarea la Rio

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 20:13

Ovidiu Hațegan (35 de ani) a oferit prima reacție după revenirea în țară de la EURO 2016, unde brigada sa a arbitrat două meciuri. Este vorba despre Polonia - Irlanda de Nord 1-0 și Italia - Irlanda 0-1.

"Nu putem să ne rezumăm doar la cele două meciuri. Evident, mi-aş fi dorit să stăm mai mult, dar asta a fost decizia UEFA şi trebuie să o respectăm. Dar suntem extrem de bucuroşi că am avut şansă să participăm la acest eveniment fantastic.

Mă bucur că am plecat cu fruntea sus de acolo, mesajul a fost unul pozitiv din partea UEFA, am înţeles motivele pentru care am fost trimis acasă. După cum aţi văzut, au rămas cei cu foarte mare experienţă.

Evident că, fiind la început de drum, au ţinut cont de vârsta noastră şi de lipsa meciurilor importante la nivel european. Am câştigat extrem de multă experienţă în această scurtă perioada, am avut şansa să învăţ mai multe decât în ultimii doi ani de arbitraj", a spus Ovidiu Haţegan la Dolce Sport.

...despre delegarea la Rio: "Problema cea mai mare o să fie fusul orar, dar am avut o experienţă asemănătoare în Nouă Zeelandă, o să avem timp să ne acomodăm. E un lucru fantastic să mă aflu între cei 5 arbitri care au fost aleşi din Europa, e o recunoaştere a muncii noastre de către cei de la FIFA"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
montgomerry
montgomerry  •  29 Iunie 2016, 22:03

La ce arbitraje am vazut la acest Euro,cred ca Hategan merita mult mai mult.Nu stiu ce pile are polonezul Marciniak dar e o catastrofa. Turcul Cakir parca ar fi Buster Keaton in filmele mute, mai e unul slab, sarbul Mazic.Oricum.felicitari brigazii romane,ei cel putin nu ne-au facut de ras.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează