INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Henry a sărit de pe scaun la golul lui Payet: "Nici dacă România ar fi avut 3 portari n-ar fi fost suficient pentru a para acest șut!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 10:25

Thierry Henry a comentat, la BBC, în direct, meciul Franța - România, scor 2-1. Fostul internațional francez a fost foarte entuziasmat la reușita fantastică a lui Dimitri Payet, din minutul 89, care a adus victoria echipei lui Deschamps.

"Wow. Wow. Wow. Ascultați, nu am nimic de spus, doar uitați-vă la acest gol! M-am ridicat de pe scaun, am uitat că eram în direct la radio.

Nici dacă România ar fi avut 3 portari, n-ar fi fost suficient pentru a para acest șut! Payet și-a dorit mai mult decât toți ceilalți de pe teren. A avut dăruire și determinare. Ce nebunie!", a exclamat fostul fotbalist al Barcelonei și al lui Arsenal. 

  Thierry Henry s-a retras din națională în 2010, dar continuă să fie cel mai bun marcator el "albaștrilor", cu 51 de reușite în cele 123 de apariții.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
davi7
davi7  •  13 Iunie 2016, 11:55

Nu stiu daca este chiar asa,ca fost portar (la un nivel inferior) consideram ca sunt vinovat de orice gol din sut de dincolo de 16 m iar aici sunt 18-19,e vina lui Tatarusanu.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  11 Iunie 2016, 10:47

Henry ce jucator . Cand te gandesti ca e comparat cu Martial :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează