INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  BELGIA - ITALIA 0-2

VIDEO + FOTO În stilul caracteristic » Italia, cu un joc pragmatic, a câștigat cu Belgia, scor 2-0

FOTO: Reuters +13   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 23:52

Italia rămâne o echipă de temut, chiar dacă în formația lui Conte nu se mai găsesc nume precum Del Piero, Totti sau Pirlo.

Italienii s-au impus în stilul caracteristic, jucând pragmatic, în fața naționalei Belgiei, considerată de mulți printre favorite la câștigarea EURO, scor 2-0.

Primul gol a venit de la Giaccherini, în minutul 32. Acesta a fost servit de Bonucci și nu a iertat. În prelungirile jocului, Pelle a punctat spectaculos din pasa lui Candreva și a dus scorul la 2-0. 

După înfrângerea în fața italenilor, Belgia este obligată să nu se mai încurce cu Suedia și Irlanda, pe care le va întâlni în următoarele două partide.

BELGIA - ITALIA 0-2 (Giaccherini 32, Pelle 90+3)

LIVETEXTVIDEO

Belgia: Courtois - Ciman, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Nainggolan, Witsel - De Bruyne, Fellaini, Hazard - Lukaku

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Darmian - Pelle, Eder

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
neputintafalit
neputintafalit  •  14 Iunie 2016, 08:25

BREAKING NEWS: RAPID a intrat în FALIMENT! Cu datorii de peste 18 milioane de lei, dintre care 10 milioane la fisc, clubul înfiinţat în anul 1923 a intrat în faliment. Decizia a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti

mariuss72
mariuss72  •  14 Iunie 2016, 05:15

Italia a jucat perfect tactic si chiar frumos, nu a distrus si nu a stat cu fundul in poarta dupa ce a inscris, daca va juca asa, ii vad cel putin in semifinale.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Iunie 2016, 07:55

Discutiile dinaintea turneului cu Belgia una din marile favorite (a treia, mai precis) mi-au amintit de cele din 1994, cu Columbia. Care tot asa era marea favorita a turneului din SUA - pe o baza destul de discutabila. Acum sigur ca dupa razboi multi viteji se-arata dar discutiile cu Belgia favorita mi-au adus in minte situatia din 1994 si mi s-au parut la fel de inconsistente ca si cele de atunci. Mai e timp, desigur, dar Belgia - o echipa foarte talentata, desigur, poate fi depasita de o formatie disciplinata tactic si solida, cum e cea a Italiei.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează