INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

Lotul danezilor pentru meciurile cu Serbia şi România » Morten Olsen are jucători de la Bayern, Tottenham şi Ajax

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 21:18

Selecţionerul Danemarcei, Morten Olsen, a convocat 19 jucători pentru partida cu Serbia din 14 noiembrie, din preminiariile Euro-2016, şi pentru meciul amical cu România, programat în 18 noiembrie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, informează site-ul oficial al federaţiei daneze.
Lotul cuprinde următorii jucători:
Portari: Kasper Schmeichel (Leicester City), Stephan Andersen (FC Copenhaga);
Fundaşi: Andreas Bjelland (Twente Enschede), Daniel Agger (Brondby IF), Kian Hansen (FC Nantes), Nicolai Boilesen (Ajax Amsterdam), Peter Ankersen (FC Salzburg), Simon Kjaer (OSC Lille), Simon Poulsen (AZ'67 Alkmaar);
Mijlocaşi: Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Jakob Poulsen (FC Midtjylland), Lasse Schone (Ajax Amsterdam), Lasse Vibe (IFK Goteborg), Pierre Hojbjerg (Bayern Munchen), Thomas Kahlenberg (Brondby IF), Kvist Jorgensen (Wigan Athletic);
Atacanţi: Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo), Uffe Bech (FC Nordsjelland), Yussuf Poulsen (RB Leipzig).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:19

o nationala interesanta, dar foarte departe de trupa care incanta europa la inceputul anilor 80, si mai ales la inceputul anilor 90. la fel ca si nationala romaniei, din pacate. ei nu ii mai au pe fratii laudrup. morten olsen, poulsen, peter schmeichell, preben elkjaer larssen, lerby, jesper olsen, elstrup sau vilfort, noi nu ii mai avem pe hagi, popescu, stefanescu, belodedici, boloni, ungureanu, ticleanu, sabau, balaci, stelea, camataru, lacatus, andone, rednic, lung, klein, balint sau raducioiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează