INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA-PORTUGALIA

Mama lui Cristiano a răbufnit! Mesaj acid pe twitter pentru Payet, cel care l-a rupt pe portughez!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 23:35

Cristiano Ronaldo rezistat pe teren doar 25 de minute în finala Campionatului European, după ce s-a accidentat în urma unui duel cu Dimitri Payet.

Mama portughezului a reacționat dur pe Twitter, după ce a văzut imaginile cu durerea fiului său și le-a transmis elevilor lui Fernando Santos că are încredere că pot ridica trofeul, chiar și fără ajutorul fiului ei.

"Nu pot să-mi văd fiul așa. Fotbalul înseamnă să șutezi în minge, nu să faci rău adversarului! Fiul meu a părăsit terenul, dar am încredere că naționala noastră poate câștiga. Am încredere că pot ridica trofeul", a scris Dolores Aveiro pe Twitter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
662101013941829
Dimeny Matild  •  11 Iulie 2016, 23:20

Haxor,invata sa scrii romaneste! Inhalt est Tu!

haxor
haxor  •  11 Iulie 2016, 22:46

Atat ne-au cotonogit portughezii la echipele de club prin anii 80, incat au reusit o noua generatie de *** sa faca dintr-o echipa de cotonogari o echipa de zeite ale bunatatii si jocului frumos. Portughezii au fost de cand e lumea cotonogari in fotbal si nu ma fortati sa va readuc aminte diferitele conflicte purtate de portughezi cu alte natii in campionatele majore si intercluburi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haxor
haxor  •  11 Iulie 2016, 22:41

Cu cat un popor e mai sarac, fraternizeaza in prostie si teoria conspiratiei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează