INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CROAŢIA

Mesaj emoţionant al lui Srna pentru suporterii Croaţiei: "Dacă ne-am putea măsura după fani, am fi campioni mondiali!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 16:35

Darijo Srna, 34 de ani, a trecut prin clipe groaznice la Campionatul European din Franţa când, după primul meci, contra Turciei, a aflat că tatăl său a murit chiar în timpul partidei.

Căpitanul Croaţiei a fugit acasă, şi-a îmormântat tatăl, iar când a revenit la naţională a trăit mai multe momente emoţionante, suporterii croaţi fiind de fiecare dată alături de el şi scandându-i numele.

Fundaşul lui Şahtior nu le-a rămas dator suporterilor şi a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram.

Croaţia a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului European de Portugalia, după un gol marcat de Quaresma în prelungiri.

134 de meciuria jucat Srna pentru Croaţia şi a marcat 22 de goluri

"Dragi suporteri croați,

Vă mulțumesc enorm tuturor pentru dragostea copleșitoare, fără de care nu aș avea puterea să trec peste cea mai dificilă perioadă a vieții mele. Nu voi uita niciodată ce aţi făcut.

Grație fiecărui individ în parte, fiecărui mesaj de sprijin, fiecărui strigăt, fiecărui suspin, aplauzelor..... Dacă ne-am putea măsura după fani, atunci am fi campioni mondiali!

Și să ne iertați pe toți pentru lacrimile pe care vi le-am pricinuit, pentru tristețea de la final, dar să ne credeți că ne-am dorit la fel de mult ca și voi. Croația - întotdeauna!", a fost mesajul lui Srna pentru fanii croaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Iunie 2016, 17:17

...noi am fi campioni universali ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează