INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Mesajul lui Karim Benzema după ce Franţa a pierdut EURO 2016: "Felicitări, prietenii mei"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 10:55

Karim Benzema, unul dintre cei mai buni fotbalişti francezi, nu a făcut parte din lotul Franţei pentru EURO 2016, fiind exclus din lot din cauza problemelor avute după ce a fost acuzat că l-a şantajat pe Valbuena.

După finala Campionatului European, Portugalia - Franţa 1-0, atancatul lui Real Madrid a postat două mesaje pe contul personal de Twitter.

Unul dintre mesaje a fost pentru francezi, în care şi-a exprimat dezamăgirea după finală, iar celălalt a fost pentru portughezii Cristiano Ronaldo şi Pepe, colegii lui de la Real Madrid.

 "Dezamăgit pentru «albaştri»...Aţi dat totul! Vă mulţumesc! Felicitări Portugaliei! Felicitări, prietenii mei, Cristiano Ronaldo şi Pepe" Karim Benzema pe Twitter 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1579838545600667
George Dumbrava  •  11 Iulie 2016, 13:53

RAD de francezi undeva sus vegheaza (vezi gol cu Rom,Ger, si ruperea lui Ronaldo)si acum au primit rasplata deci nu au jucat cinstit .Ok nu uit de jocul frumos si de valoarea jucatorilor francezi jos palaria.Dar daca esti bun de ce ???? mai ai nevoie de lucruri "MURDARE" INCLIN SA CRED CA A FOST FRICA DE PORTUGHEZI SI TOT NU AU SCAPAT .ASEARA FRANCEZI AU FOST DEMNI DE MILA GATA NU MAI SCRIU???!!!??? DAR SA AVETI LACRIMI MEREU CA ASEARA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close