INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  OLANDA - LETONIA 6-0

Noi dureri de cap pentru Louis van Gaal » După ce l-a pierdut pe David de Gea, aseară s-a accidentat şi Daley Blind! Ambii sînt out pînă în 2015!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 10:59

Daley Blind a ieşit de pe teren în minutul 19 al meciului dintre Olanda şi Letonia, scor 6-0. Mijlocaşul lui Manchester United s-a accidentat la ligamentele genunchiului stîng şi se preconizează că va lipsi cel puţin o lună de pe teren.


Asta înseamnă că olandezul de 24 de ani nu va mai juca pînă în 2015!


În minutul 19 al partidei, Eduards Visnakovs a intrat tare la Blind, iar mijlocaşul a cerut schimbare.

Selecţionerul Guus Hiddink a declarat după partidă că se teme chiar să nu fie vorba despre o pauză îndelungată pe care jucătorul său să fie nevoit să o ia: "Nu sînt medic să pun un diagnostic, dar sînt pesimist. Daley are ligamentul afectat şi ar putea fi vorba despre o ruptură. Va fi supus mai multor teste medicale şi vom vedea".


"Sînt mîndru de cele 25 de partide jucate în tricoul naţionalei olandeze, dar sînt extrem de supărat din cauza accidentării... Sînt oprimist şi voi reveni mai puternic", a scris Blind pe contul de Instagram.

De Gea, out! Valdes, în pole-position
David de Gea s-a accidentat în urmă cu cîteva zile, la antrenamentul naţionalei Spaniei. Portarul de 24 de ani al lui United şi-a dislocat degetul mic de la mîna dreaptă şi va lipsi şi el în jur de o lună de zile. Presa din Anglia şi cea din Spania au scris în ultimele zile că Van Gaal face presiuni pentru ca Victor Valdes să semneze cu Manchester United. Goalkeeperul este liber de contract după despărţirea de Barcelona şi a revenit de curînd la antrenamente după accidentarea suferită în martie 2014. Mai mult, el s-a antrenat cu cei de la United şi a fost văzut în tribună la partidele echipei.
641701-tag-reuters-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează