INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FINALA EURO 2016

OFICIAL S-a stabilit arbitrul pentru finala EURO!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 11:12

Mark Clattenburg va fi centralul finalei Campionatului European în acest an.

Englezul în vârstă de 41 de ani a arbitrat în luna mai finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid în fața lui Atletico Madrid la loviturile de departajare.

Prin această nominalizare, Clattenburg devine al doilea arbitru care conduce în același an o finală a Ligii Campionilor și una de Campionat European, după portughezul Pedro Proença, în 2012.

Din brigada condusă de Clattenburg vor face parte arbitrii asistenți Simon Beck și Jake Collin și adiționalii Anthony Taylor și Andre Marriner.

Franța va întâlni Portugalia în finala EURO 2016, care va avea loc duminică, pe Stade de France, de la ora 22:00. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 1 și Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ortega
ortega  •  08 Iulie 2016, 13:43
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Iulie 2016, 12:08

...un nenorocit ...

Vrei să zici un Rizzoli ... La casele de pariuri s-a anulat bet-ul că Franța va deschide scorul din penalty ? Sau îi dau cotă 1,01 ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Iulie 2016, 13:10

Era decizia evidenta mai ales din moment ce nu a arbitrat in Semifinale.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Iulie 2016, 12:37
Postat de adi_stelistul pe 08 Iulie 2016, 12:19

Chiar am crezut ca va fi turcul Cakir ales. E o mafie si la desemnarile astea... 3 britanici, 2 englezi si un scotian, au arbitrat si tot dintre ei se alege arbitrul finalei. Si nu doar aici ci si cu alte ocazii. Cand Graham Poll a facut gafa aceea penibila cu 3 cartonase galbene acordate unui singur jucator el a fost retras dar arbitrii englezi n-au avut nicio problema. Din contra. Daca vreun estic facea gafe de genul acela niciun arbitru din tara lui nu mai prindea delegari. In sfarsit, nu mai conteaza.

Corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close